Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Έντεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στη Β’ Ιταλίας.

Πίσα – Σπέτσια (24/12, 13:30): Μακρά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Πίσα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, η Σπέτσια επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Στο σημερινό παιχνίδι επιλογή μας είναι το χαμηλό αποτέλεσμα, καθώς δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Interwetten)

Άσκολι – Μπάρι (24/12, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Άσκολι, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Μπάρι, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία στο σερί της αυτό. Αμφότερες θα παίξουν για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Αβελίνο – Σαλερνιτάνα (24/12, 16:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχει ως στόχο η Αβελίνο, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα και για την Σαλερνιτάνα, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της. Αμφότερες βρίσκουν δίχτυα στα παιχνίδια τους, οπότε επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Μπρέσια – Προ Βερτσέλι (24/12, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μπρέσια, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Προ Βερτσέλι προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από εννέα παιχνίδια και απολογισμό έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχουν λήξει με χαμηλό σκορ, οπότε και επιλέγουμε ακόμη ένα Under 2.5 σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Κάρπι – Βερόνα (24/12, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνιστικών προέρχεται η Κάρπι, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Βερόνα δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο. Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, μετά από δυο αγωνιστικές μια ισοπαλία και μια ήττα. Θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να διατηρηθεί στην κορυφή.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τσεζένα – Τραπάνι (24/12, 16:00): Αστάθεια εξακολουθεί να παρουσιάζει στα παιχνίδια της η Τσεζένα, η οποία πηγαίνει από νίκη σε ήττα και το αντίθετο, στα πρόσφατα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Τραπάνι δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη εδώ και οκτώ παιχνίδια, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Με την Τσεζένα να έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, αναμένουμε ακόμη μια νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Φροζινόνε – Μπενεβέντο (24/12, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και η Φροζινόνε. Ερχόμενη από ένα μεγάλο διπλό επί της Τραπάνι (1-4), θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Μπενεβέντο, όπου και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι με έπαθλο την δεύτερη θέση. Επιλογή μας το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Περούτζια – Λατίνα (24/12, 16:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των εφτά αγώνων (3-4-0) για την Περούτζια, η οποία γνώρισε την ήττα στην έδρα της Σπέτσια (2-1). Στόχος της είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες, με σκοπό να διατηρηθεί εντός πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η Λατίνα είναι αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, όπου μετά από δυο νίκες, μετράει πέντε διαδοχικές ισοπαλίες. Στοχεύει σε απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Σπαλ – Τερνάνα (24/12, 16:00): Μετά από εφτά αγωνιστικές και απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, η Σπαλ υπέστη την πρώτη της ήττα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Προ Βερτσέλι (3-1). Από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια (2-2-0) προέρχεται και η Τερνάνα, η οποία θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στοχεύοντας σε έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες σκοράρουν στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Νοβάρα (24/12, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η Βίρτους Εντέλα, η οποία και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, η Νοβάρα είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Δεν χάνει ούτε σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.55 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Τσιταντέλα (24/12, 16:00): Μπορεί να αγνοούσε τη νίκη για τέσσερα σερί παιχνίδια, ωστόσο η Βιτσέντζα έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο πιο πρόσφατα έχοντας αποκτήσει ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, η Τσιταντέλα έβαλε τέλος στο σερί των τριών διαδοχικών ήττών, παίρνοντας τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πίσα (1-0). Πολύ κακή μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)