Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η δράση της 19ης αγωνιστικής στην Β’ Ιταλίας.

Μπάρι – Αβελίνο (17/12, 16:00): Την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη έχει σήμερα η Μπάρι, η οποία είναι αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Παράλληλα, έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα δυο αυτά παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Αβελίνο αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, όπου μετά από δυο σερί ήττες, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ποντάρουμε στο εντός έδρας αήττητο των πέντε τελευταίων αγώνων για την Μπάρι και επιλέγουμε τη νίκη της.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – Πίσα (17/12, 16:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τσιταντέλα, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Θέλει να δώσει ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψει σε θειτκά αποτελέσματα με σκοπό να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Πίσα, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Παράλληλα, έχιε διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα τρία αυτά παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Λατίνα – Μπρέσια (17/12, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λατίνα, η οποία μετά από τις δυο νίκες που πανηγύρισε, μετράει τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Μπρέσια αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Νοβάρα – Τσεζένα (17/12, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Νοβάρα, η οποία μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Έχει ηττηθεί στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Πολύ κακό πρωτάθλημα πραγματοποιεί από την πλευρά της η Τσεζένα, η οποία παρουσιάζει αστάθεια στα παιχνίδια της. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Σπαλ (17/12, 16:00): Εννέα αγωνιστικές έχει συμπληρώσει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Προ Βερτσέλι, η οποία μετράει έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες, με σκοπό να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων προέρχεται από την πλευρά της η Σπαλ, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την κορυφή. Τη στηρίζουμε σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Κάρπι (17/12, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Σαλερνιτάνα, αποτέλεσμα που της δίνει βαθμολογική ανάσα. Θέλει ακόμη μια σήμερα για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η Κάρπι είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και επιλέγουμε το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Σπέτσια – Περούτζια (17/12, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Σπέτσια, η οποία υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Περούτζια είναι αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, επιλέγουμε να μην χάσουν σημερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.45 @ Interwetten)

Τερνάνα – Βιτσέντζα (17/12, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Τερνάνα, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από την πλευρά της, η Βιτσέντζα προέρχεται από την πρώτη της φετινή νίκη μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε και θα πάμε με το χαμηλό σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)