Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Άσκολι – Λατίνα (10/12, 16:00): Την πρώτης νίκη μετά από τρία παιχνίδια πήρε και πάλι η Άσκολι, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Λατίνα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από πέντε αντίστοιχα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Λατίνα παραμένει αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου μετά από δυο νίκες, υποχρεώθηκε σε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Αβελίνο – Μπενεβέντο (10/12, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Αβελίνο, έχοντας ηττηθεί και στα δυο αυτά παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Μπενεβέντο παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, η οποία και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, παίρνει τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Interwetten)

Κάρπι – Τερνάνα (10/12, 16:00): Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Κάρπι, η οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της και στα δυο αυτά παιχνίδια. Ανεβασμένη ψυχολογικά θα κυνηγήσει το 3×3. Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών έρχεται και η Τερνάνα, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει να πανηγυρίσει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα με σκοπό να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Τσεζένα – Τσιταντέλα (10/12, 16:00): Εξακολουθεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Τσεζένα, η οποία μπορεί να πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ωστόσο μακριά από αυτή είναι πολύ κακή. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη, η Τσιταντέλα προέρχεται από την δεύτερη διαδοχική της ήττα και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Φροζινόνε – Σαλερνιτάνα (10/12, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγώνες η Φροζινόνε, η οποία μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο σερί της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι της Βερόνα. Από την άλλη πλευρά, η Σαλερνιτάνα υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από δυο αγώνες, όπου και μετρούσε μια νίκη και δυο ισοπαλίες, ούσα και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Επιλογή στο παιχνίδι αυτό είναι η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Interwetten)

Περούτζια – Προ Βερτσέλι (10/12, 16:00): Με απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, η Περούτζια αγνοεί την ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, η Προ Βερτσέλι δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και οκτώ αγωνιστικές, έχοντας αρκεστεί στην ισοπαλία στα πέντε τελευταία από αυτά. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Σπαλ – Σπέτσια (10/12, 16:00): Αήττητη είναι εδώ και έξι αγωνιστικές η Σπαλ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει εντός πρώτης τετράδος. Από αήττητο σερί προέρχεται και η Σπέτσια, η οποία μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Τραπάνι (10/12, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Βίρτους Εντέλα, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες, για να παραμείνει εντός πλέι οφ. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση η Τραπάνι, η οποία δεν έχει κάποια νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Και σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε με το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Βερόνα (10/12, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Βιτσέντζα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα είναι αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές, με μια νίκη και μια ισοπαλία, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Interwetten)