Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Αβελίνο – Άσκολι (03/12, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Αβελίνο. Από την πλευρά της, η Άσκολι αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αμφότερες θέλουν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, οπότε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο στο παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Μπάρι – Σαλερνιτάνα (03/12, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπάρι, η οποία υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Σαλερνιτάνα αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας στα δυο τελευταία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τσιταντέλα – ΣΠΑΛ (03/12, 16:00): Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Τσιταντέλα στην έδρα της Κάρπι, την περασμένη αγωνιστική, που ήταν και η δεύτερη στα τρία τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Αντθέτως, η ΣΠΑΛ παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι τώρα. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδια, με έπαθλο την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Λατίνα – Βίρτους Εντέλα (03/12, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Λατίνα, η οποία μετράει κατά σειρά δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε αντίθεση με την Λατίνα, η Βίρτους Εντέλα αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Στη σημερινή αναμέτρηση δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Νοβάρα – Βιτσέντζα (03/12, 16:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρίσκεται εδώ και μερικές αγωνιστικές η Νοβάρα, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε ακόμη χειρότερη θέση από αυτή, βρίσκεται η Βιτσέντζα, η οποία παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, με δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Ακόμη μια αναμέτρηση, στην οποία δεν περιμένουμε μεγάλο αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Πίσα (03/12, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εφτά αγωνιστικές η Προ Βερτσέλι, η οποία μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Αντιθέτως, μετά από εννέα παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, η Πίσα κατάφερε να βρει δίχτυα και να πανηγυρίσει και πάλι μια νίκη. Δεν σκοράρουν πολλά τέρματα στα παιχνίδια τους οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.20 @ Interwetten)

Σπέτσια – Φροζινόνε (03/12, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες, προέρχεται η Σπέτσια, η οποία ευελπιστεί να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της και κόντρα στην Φροζινόνε. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο αγνοούν τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια, έχοντας απολογισμό εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Τερνάνα – Μπρέσια (03/12, 16:00): Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε η Τερνάνα, την περασμένη αγωνιστική, παραμένοντας έτσι αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και ζωντανή στην προσπάθεια που κάνει για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά, η Μπρέσια κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι την πρώτη της νίκη, μετά από δυο διαδοχικές ήττες, τις οποίες και είχε υποστεί. Στη σημερινή αναμέτρηση αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Interwetten)