Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας, όπου και διεξάγονται οκτώ παιχνίδια για την 16η αγωνιστική.

Μπρέσια – Άσκολι (26/11, 16:00): Με μόνο στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η Μπρέσια, η οποία προέρχεται από την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σε πολύ καλύτερη θέση από την Άσκολι, η οποία κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μετά και την ήττα στην έδρα της Φροζινόνε (3-1), ούσα και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Κάρπι – Τσιταντέλα (26/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές παραμένει η Κάρπι, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ σε αυτό το σερί τους. Με έναν εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Τσιταντέλα, καθώς μετά την ήττα στην έδρα της Μπενεβέντο (1-0), επικράτησε με 5-1 της Βερόνα. Με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στο παιχνίδι αυτό, αν και έχει πάρει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (3.70 @ Interwetten)

Τσεζένα – Αβελίνο (26/11, 16:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τσεζένα, η οποία υπέστη ακόμη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να παραμένει στην προτελευταία θέση. Κάθε παιχνίδι θα έχει χαρακτήρα τελικού γι’ αυτή, από εδώ και πέρα. Την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια, όπου και είχε μια ισοπαλία και δυο ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει η Αβελίνο. Στο παιχνίδι αυτό δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Φροσινόνε – Τερνάνα (26/11, 16:00): Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Φροζινόνε, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, όπου και μετράει εφτά νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα, έχει επικρατήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας “πιάσει” την Βερόνα στην πρώτη θέση. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες πανηγύρισε και πάλι η Τερνάνα, η οποία προσπαθεί να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού και να απομακρυνθεί άμεσα από αυτή.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

Περούτζια – Νοβάρα (26/11, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Περούτζια, η οποία μετά από δυο σερί νίκες υποχρεώθηκε σε δυο ισοπαλίες. Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί. Από την πλευρά της, η Νοβάρα υπέστη την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδι για το πρωτάθλημα, χάνοντας την ευκαιρία να “ζευγαρώσει” τις νίκες της. Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Interwetten)

Πίσα – Τραπάνι (26/11, 16:00): Εννέα παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Πίσα, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα πέντε τελευταία παιχνίδια από αυτά. Από την πλευρά της, και η Τραπάνι αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, προερχόμενη από δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Στο παιχνίδι αυτό δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Interwetten)

Σπαλ – Λατίνα (26/11, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Σπαλ, η οποία μετά από τρεις σερί νίκες υποχρεώθηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό το σερί της, την έχει φέρει και στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, όπου και σκοπεύει να παραμείνει. Την πρώτη της ισοπαλία μετά από δυο σερί νίκες έφερε και η Λατίνα, η οποία βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά στη βαθμολογία, από την αντίπαλό της. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο, καθώς αμφότεροι σκοράρουν στα παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Μπενεβέντο (26/11, 16:00): Κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάζεται στο φετινό πρωτάθλημα η Βιτσέντζα, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα της Προ Βερτσέλι (1-1) και παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται από την πλευρά της η Μπενεβέντο, η οποία δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα σε αυτό το σερί της. Θέλει να πανηγυρίσει ακόμη ένα τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι της.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Interwetten)