Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με οκτώ παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Στις 16:00 η σέντρα και στις οκτώ αναμετρήσεις.

Άσκολι – Περούτζια (19/11, 16:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Άσκολι, η οποία καλείται να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά της, η Περούτζια παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στο παιχνίδι αυτό, δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Αβελίνο – Πίσα (19/11, 16:00): Χωρίς νίκη παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Αβελίνο, η οποία πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό, μετά από δυο σερί ήττες. Κάτι αναλογο ισχύει και για την Πίσα, η οποία αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και οκτώ παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο περιμένουμε χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Μπάρι – Κάρπι (19/11, 16:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρίσκεται εδώ και δυο παιχνίδια η Μπάρι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Ποντάρει στο αήττητο των τεσσάρων τελευταίων εντός έδρας αγώνων της για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, σήμερα. Χωρίς νίκη εδώ και τρία παιχνίδια παραμένει και η Κάρπι, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα στο σερί της αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Μπρέσια (19/11, 16:00): Με μόνο στόχο να δώσει συνέχεια στο σερί των τριών νικηφόρων αγώνων ετοιμάζεται για το σημερινό παιχνίδι η Μπενεβέντο, η οποία έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και στα τρία αυτά παιχνίδια της. Καμία σταθερότητα δεν παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια της η Μπρέσια, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Επιλογή μας η νίκη της Μπενεβένο, η οποία είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

Λατίνα – Σαλερνιτάνα (19/11, 16:00): Την τρίτη διαδοχική της νίκη θα κυνηγήσει στο σημερινό παιχνίδι η Λατίνα, ποντάροντας πολλά και στο εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα, όπου και μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Σαλερνιτάνα, η οποία ωστόσο είναι κακή μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Βιτσέντζα (19/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Προ Βερτσέλι, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Από ήττα προέρχεται και η Βιτσέντζα, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ούσα και εντός επικίνδυνης ζώνης. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Σπέτσια – Τσεζένα (19/11, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σπέτσια, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Κόντρα στην Τσεζένα ευελπιστεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη Τσεζένα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από έντεκα αποτυχημένες προσπάθειες, όπου και μετρούσε έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τερνάνα – Βίρτους Εντέλα (19/11, 16:00): Την δεύτερη διαδοχική της ήττα μετά και τη νίκη επί της Νοβάρα (4-3), υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Τερνάνα, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η Βίρτους Εντέλα παραμένει αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παράλληλα, έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα στα τρία τελευταία παιχνίδια από αυτά. Επιλογή μας η νίκη της Εντέλα στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Interwetten)