Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Τσεζένα – Πίσα (13/11, 21:30): Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και έντεκα αγωνιστικές η Τσεζένα, η οποία μετράει έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος, με σκοπό να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Ταυτόχρονα, και η Πίσα αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά παιχνίδια, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Μπενεβέντο – Τσιταντέλα (13/11, 13:30): Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπενεβέντο, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να παραμείνει εντός πλέι οφ. Από δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της και η Τσιταντέλα, η οποία θέλει να κάνει το τρία στα τρία, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βερόνα. Αμφότερες παίζουν για τη νίκη, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)

Κάρπι – Αβελίνο (13/11, 16:00): Στο βαθμό της ισοπαλία αρκέστηκε η Κάρπι, την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτελέσμα να αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια, στα οποία δεν έχει καταφέρει ούτε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίστοιχα, και η Αβελίνο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί και στα τρία. Επιλογή μας το N/G.

Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Φροζινόνε – Άσκολι (13/11, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωιστικές η Φροζινόνε, η οποία μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται και η Άσκολι, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Δύσκολη η αποστολή της κόντρα στην Φροζινόνε, την οποία και στηρίζουμε στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Βερόνα – Νοβάρα (13/11, 16:00): Από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων προέρχεται η Βερόνα, η οποία και μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες. Ως εκτούτου παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά από τους διώκτες της. Από δυο σερί ήττες προέρχεται από την πλευρά της η Νοβάρα, η οποία πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει τέλος στο αήττητο σερί της Βερόνα. Φαβορί οι γηπεδούχοι, τη νίκη των οποίων και επιλέγουμε στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

Περούτζια – Τραπάνι (13/11, 16:00): Με ανεβασμένο ηθικό αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Τραπάνι, η Περούτζια, η οποία προέρχεται από δυο εκτός έδρας νίκες, που την έφεραν και στην πρώτη πεντάδα. Σε πολύ κακή κατάσταση η Τραπάνι, η οποία και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, από την οποία και προσπαθεί να ξεκολλήσει, αν και ηττήθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Δεν δέχεται εύκολα γκολ η Περούτζια, δύσκολα σκοράρει η Τραπάνι, οπότε και επιλογή μας είναι το N/G.
Προγνωστικό: N/G (1.65 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Τερνάνα (13/11, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και πέντε παχνίδια η Σαλερνιτάνα, η οποία μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες, υπέστη την πρώτη της ήττα. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχει την ευκαιρία για νίκη κόντρα στην Τερνάνα. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τερνάνα, μετά και τη νίκη επί της Νοβάρα (4-3). Παραμένει έτσι εντός ζώνης του υποβιβασμού. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ, καθώς οι δυο ομάδες δεν σκοράρουν πολύ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Βίρτους Εντέλα – Προ Βερτσέλι (13/11, 16:00): Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων προέρχεται η Βίρτους Εντέλα, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Προ Βερτσέλι έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, εκμεταλλευόμενη και την αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγώνες η Προ Βερτσέλι, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Interwetten)

Μπάρι – Σπέτσια (13/11, 21:30): Εξακολουθεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Μπάρι, η οποία προέρχεται από ήττα. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, έχοντας επικρατήσει στα δυο τελευταία. Σε πτώση η Σπέτσια, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα δυο τελευταία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)