Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι πέντε σημερινές αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Βαγιαδολίδ – Ταραγόνα (25/03, 17:00): Σημαντικό διπλό πήρε η Βαγιαδολίδ την περασμένη Κυριακή μέσα στην έδρα της Αλκορκόν (1-2), βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο ηττών και μίας ισοπαλίας. Η Ταραγόνα, αντίθετα, προέρχεται από την πρώτη ήττα της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-2-1), καθώς ηττήθηκε με 1-3 από την Έλτσε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 11/12 τελευταία ματς πρωταθλήματος κι έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Betshop)

Νουμάνθια – Βαγιεκάνο (25/03, 19:00): Αν εξεταστεί μεμονωμένα, το ισόπαλο 0-0 της Νουμάνθια μέσα στην έδρα της Κόρδοβα δε συνιστά ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Οι σημερινοί γηπεδούχοι, όμως, έμειναν “άσφαιροι” για πέμπτη σερί αγωνιστική (0-2-3), επιτείνοντας τον προβληματισμό. Η Βαγιεκάνο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη-οξυγόνο επί της Οβιέδο με 2-0, έχοντας μείνει μακριά από το γκολ στα αμέσως τρία προηγούμενα ματς. Η στατιστική και των δύο ομάδων μας οδηγεί στο No Goal.

Προγνωστικό: No Goal (1.85 @ Betshop)

Αλμερία – Αλκορκόν (25/03, 19:00): Αρκετά αξιόμαχη αποδείχθηκε η Αλμερία το περασμένο σαββατοκύριακο, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Λεβάντε (1-0). Η Αλκορκόν ηττήθηκε με 1-2 από τη Βαγιαδολίδ και γενικότερα δεν “πατάει” καλά τον τελευταίο καιρό. Φυσικά ούτε οι “αλμεριένσες” εμπνέουν αξιοπιστία, όμως παίρνουμε το ρίσκο να επιλέξουμε τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Λεβάντε (25/03, 21:30): Με βάση τη φετινή εικόνα των δύο ομάδων, η Λεβάντε αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Την ίδια στιγμή, όμως, η Μαγιόρκα “καίγεται” πολύ περισσότερο για τους βαθμούς, καθώς οι Λεβαντίνοι έχουν ουσιαστικά “κλειδωμένη” τόσο την πρωτιά στον πίνακα, όσο και την απευθείας άνοδο. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, η Μαγιόρκα παρουσιάζει συνέπεια στο σκοράρισμα. Έτσι, προτιμούμε το αμφίσκορο στην ελκυστική απόδοση 2.00.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Betshop)

Οβιέδο – Χιρόνα (25/03, 21:45): Πολύ μεγάλο ματς στα Αστούριας. Η γηπεδούχος Οβιέδο καλείται να “σηκώσει κεφάλι” μετά το ατυχές 2-0 του “Βαγιέκας”, η φιλοξενούμενη Χιρόνα θέλει να… βάλει πίσω την εντός έδρας ήττα από την Κάντιθ (1-2). Στη 2η θέση του πίνακα αυτή τη στιγμή οι Καταλανοί, στην 5η θέση οι γηπεδούχοι. Σίγουρα πρόκειται για ντέρμπι, όμως ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας, καθώς η Οβιέδο έχει κερδίσει στα 9/11 τελευταία “εντός”.

Προγνωστικό: 1 (2.95 @ Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες