Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις, η 27η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν. Ξεχωρίζει η μαδριλένικη “μάχη” της Χετάφε με τη Βαγιεκάνο.

Κόρδοβα – Αλκορκόν (25/02, 17:00): Ηττημένη με σκορ 3-1 έφυγε η Κόρδοβα από την έδρα της Λεβάντε, δίνοντας συνέχεια στο ατυχές σερί της τελευταίας περιόδου. Σερί 0-2-5 για τους Ανδαλουσιάνους στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, βρίσκονται πλέον εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Αλκορκόν, από την πλευρά της, έρχεται από τις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα σε Ταραγόνα (εκτός) και Σαραγόσα (εντός). Βλέπουμε να μένει στο Under το ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.50 @ Betshop)

Μιραντές – Χιρόνα (25/02, 19:00): Ανεβασμένη η ψυχολογία της Μιραντές μετά το σημαντικό διπλό της περασμένης Κυριακής στο “Βαγιέκας” (1-2), που έβαλε τέλος σε ένα ατυχέστατο σερί τεσσάρων ηττών και δύο ισοπαλιών. Η Χιρόνα, με τη σειρά της, έδωσε συνέχεια στην πορεία απευθείας ανόδου επικρατώντας με 1-0 της Μαγιόρκα. Δε θα πάμε κόντρα στη… φόρα των Καταλανών.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Τενερίφη (25/02, 19:00): Νησιωτική κόντρα στο “Ιμπεροστάρ”, με την Τενερίφη να βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερο “φεγγάρι”. Η γηπεδούχος Μαγιόρκα προέρχεται από το ατυχές 1-0 στην έδρα της Χιρόνα, παραμένοντας πολύ κοντά στην “επικίνδυνη ζώνη”. Η Τενερίφη κέρδισε με 1-0 την Αλμερία, διεύρυνε το αήττητο σερί της (5-3-0) και κράτησε ανέπαφη εστία για έκτο συνεχόμενο ματς. No Goal η επιλογή μας.

Προγνωστικό: No Goal (1.65 @ Betshop)

Έλτσε – Ουέσκα (25/02, 19:00): Ποδοσφαιρικό εγωισμό “έβγαλε” η Έλτσε την περασμένη εβδομάδα, με το διπλό επί της Λούγκο (1-2) να επιφέρει πολλαπλά οφέλη. Η Ουέσκα, από την πλευρά της, βρίσκεται επίσης σε καλό mood με τις “κολλητές” νίκες επί των Κόρδοβα (0-2) και Σεβίλλης Β (2-1). Πιστεύουμε, πάντως, ότι οι Ανδαλουσιάνοι θα εκμεταλλευθούν σήμερα τη δύναμη της έδρας τους.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Betshop)

Χετάφε – Βαγιεκάνο (25/02, 21:00): Μαδριλένικη κόντρα στο “Κολίζεουμ”, με τη νίκη να αποτελεί “μονόδρομο” για αμφότερες τις αντιπάλους. Βέβαια, οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί, καθώς η Χετάφε στοχεύει στην άνοδο και η Βαγιεκάνο είναι… αναγκασμένη να “παλεύει” για την επίτευξη της παραμονής. Το “χαστούκι” της περασμένης Κυριακής από τη Μιραντές (1-2) επέφερε και το “διαζύγιο” με τον Μπαράχα, με τον Μίτσελ να ντεμπουτάρει σήμερα στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Πιστεύουμε, πάντως, ότι η Χετάφε θα φτάσει στο τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)