Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πεντάδα συναντήσεων συνεχίζεται σήμερα η 30η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Κόρδοβα – Νουμάνθια (18/03, 17:00): Από τη δεύτερη νίκη της στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές προέρχεται η Κόρδοβα, που επικράτησε της Σαραγόσα με 2-1. Η Νουμάνθια έμεινε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Οβιέδο, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) και δεν έχει καν σκοράρει σε αυτή την τετράδα αγώνων. Θα προτιμήσουμε το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Betshop)

UCAM Μούρθια – Χετάφε (18/03, 19:00): Η τρίτη ισοπαλία με σκορ 1-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ήταν για την UCAM Μούρθια αυτή του περασμένου σαββατοκύριακου στην έδρα της Μιραντές. Μόλις μία ήττα για τους γηπεδούχους στα εννιά τελευταία ματς πρωταθλήματος, έρχονται επίσης από πέντε διαδοχικά αμφίσκορα. Η Χετάφε, από την πλευρά της, έμεινε στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Τενερίφη και γενικότερα δεν πείθει τον τελευταίο καιρό. Καταλήγουμε στο Goal/Goal.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Betshop)

Λούγκο – Μιραντές (18/03, 19:00): Ο καιρός περνάει και η Λούγκο… αρνείται να επιστρέψει στις νίκες. Η τελευταία πεντάδα αγώνων της συντίθεται από δύο εντός έδρας ήττες με σκορ 1-2 και τρεις εκτός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1. Πιστεύουμε, όμως, ότι το σημερινό ματς κόντρα στη Μιραντές προσφέρεται για “σπάσιμο της κατάρας”. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον “πάτο” του πίνακα και μετρούν μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια τους. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)

Ουέσκα – Μαγιόρκα (18/03, 19:00): Ακόμα ένα βαθμό έβαλε στο “σακούλι” της η Ουέσκα με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Αλμερίας. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), έχουν πάρει τη νίκη στα δύο τελευταία “εντός”. Η Μαγιόρκα συνεχίζει να “παίζει με τη φωτιά”. Προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τη Λούγκο, αγνοεί τη νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων της (0-2-2) και παραμένει εντός του “υπογείου”. Θα πάμε κι εδώ με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Σαραγόσα – Σεβίλλη Β (18/03, 21:30): Περιθώρια για περαιτέρω γκέλες δεν υπάρχουν στη Σαραγόσα, που προέρχεται από το εκτός έδρας “χαστούκι” από την Κόρδοβα (2-1). Μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 10 αγωνιστικές για την ομάδα της Αραγονίας, η οποία θα αρχίσει να… κοιτάζει προς τα κάτω αν συνεχίσει σε αυτό το τέμπο. Η Σεβίλλη Β, από την πλευρά της, διέρχεται κι αυτή περίοδο παρατεταμένης κάμψης. Έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες συνθέτουν το σερί της στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι θα “μιλήσει” το “Ρομαρέδα”.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες