Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Συνεχίζεται, με τις πέντε σημερινές αναμετρήσεις, η 26η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν.

UCAM Μούρθια – Βαγιαδολίδ (18/02, 17:00): Αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι κατάφερε να παραμείνει η UCAM Μούρθια, καθώς έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Έλτσε (2-3-0 το σερί). Η Βαγιαδολίδ “κόλλησε” στο ισόπαλο 0-0 με την Τενερίφη, χάνοντας έδαφος στη “μάχη” εισόδου στα πλέι οφ. Δεν πείθει εκτός έδρας η Βαγιαδολίδ, γι’ αυτό και θα πάμε με το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.50 @ Betshop)

Τενερίφη – Αλμερία (18/02, 19:00): Μπορεί η Τενερίφη να μην κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τη δύσκολη έδρα της Βαγιαδολίδ (0-0 το τελικό σκορ), όμως διεύρυνε στο 4-3-0 το αήττητο σερί της, κρατώντας ανέπαφη εστία για πέμπτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος. Η Αλμερία κράτησε στο 0-0 τη Χιρόνα, αλλά είναι πλήρως αναξιόπιστη και σκοράρει με… αίτηση. Μας ικανοποιεί απόλυτα η απόδοση του 1,85 για τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Λεβάντε – Κόρδοβα (18/02, 19:00): Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό είναι η Λεβάντε. Έφυγε με το διπλό και από την έδρα της Σαραγόσα, πετυχαίνοντας την όγδοη νίκη της στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές και διατηρώντας και ανέπαφη εστία στα 7/9 ματς. Βίοι αντίθετοι για την Κόρδοβα, που βρίσκεται πλέον εντός της “επικίνδυνης” ζώνης, σκοράροντας με το σταγονόμετρο. Βλέπουμε τη Λεβάντε να προσθέτει ακόμα ένα τρίποντο στο ενεργητικό της, διατηρώντας και το “μηδέν” στα μετόπισθεν.

Προγνωστικό: 1 & NG (2.35 @ Betshop)

Ταραγόνα – Νουμάνθια (18/02, 19:00): Πρέπει να τονίσουμε πρωτίστως ότι η Νουμάνθια διανύει την καλύτερή της περίοδο στη φετινή σεζόν, με το νικηφόρο 1-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Ρέους να αποτελεί το πέμπτο τρίποντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η Ταραγόνα (ουραγός στον πίνακα) συνεχίζει να… παλεύει με τα κύματα, όμως ταυτόχρονα βρίσκει δίχτυα με αρκετά μεγάλη άνεση. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Χιρόνα – Μαγιόρκα (18/02, 21:00): Με δεδομένη τη… φόρα που έχει η Μαγιόρκα τον τελευταίο καιρό, σίγουρα συνιστά γκέλα το ισόπαλο 0-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Αλμερία. Εξαιρετικοί μέσα στο “σπίτι” τους οι Καταλανοί, κρατούν με άνεση τη 2η θέση του πίνακα (απευθείας άνοδος) και υποδέχονται σήμερα ένα σύνολο, το οποίο προέρχεται από την πρώτη νίκη του στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-4-1). Η Μαγιόρκα κέρδισε το περασμένο σαββατοκύριακο τη Βαγιεκάνο με 2-1. Σήμερα θα φύγει με… άδεια χέρια.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Betshop)