Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 32η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Λεβάντε – Μιραντές (01/04, 17:00): “Σκάλωσε” η Λεβάντε στο “Ιμπεροστάρ” το περασμένο σαββατοκύριακο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Μαγιόρκα. Παραμένει, βέβαια, ακλόνητη στην κορυφή του πίνακα, όμως τώρα τελευταία έχει αρχίσει να δέχεται γκολ. Η Μιραντές προέρχεται από το εντός έδρας “χαστούκι” από την Ουέσκα (1-3), βρίσκεται στον “πάτο” του πίνακα, όμως έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Υψηλή η απόδοση του συνδυασμού Άσσου με αμφίσκορο και θα την προτιμήσουμε.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.90 @ Betshop)

UCAM Μούρθια – Κάντιθ (01/04, 19:00): Με το ισόπαλο 0-0 έφυγε η UCAM Μούρθια από την έδρα της Ρέους, διευρύνοντας το αήττητο σερί της (2-3-0). Η Κάντιθ υποχρεώθηκε στην εντός έδρας ήττα από την Τενερίφη (0-1), με τους νησιώτες να την πλησιάζουν πλέον στο βαθμό. Αμφίρροπο μας φαντάζει το ματς κι έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες συνηθίζουν να παραβιάζουν τα αντίπαλα δίχτυα.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Betshop)

Ουέσκα – Χετάφε (01/04, 19:00): Σε πολύ καλή κατάσταση συναντάμε την Ουέσκα, η οποία παραμένει αήττητη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (σερί 5-2-0) κι έρχεται από το διπλό επί της Μιραντές (1-3). Η Χετάφε πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Λούγκο (2-0), βάζοντας τέλος σε ένα σερί δύο ηττών και μίας ισοπαλίας. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στον πίνακα. “Μυρίζει” ισοπαλία το ματσάκι.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @ Betshop)

Χιρόνα – Βαγιεκάνο (01/04, 21:30): Περίοδο μίνι “κοιλιάς” διανύει η Χιρόνα, έχοντας συνδυάσει με ήττες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (1-2 από Κάντιθ, 2-0 από Οβιέδο). Μεσοβδόμαδα, δε, έχασε στα πέναλτι από την Ταραγόνα την κούπα του Κόπα Καταλούνια. Η Βαγιεκάνο, από την πλευρά της, έρχεται από ζευγάρι αγώνων με ανέπαφη εστία, με το νικηφόρο 2-0 επί της Οβιέδο να δίνει τη σκυτάλη στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Νουμάνθια. Θα “ξυπνήσει” σήμερα η Χιρόνα.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες