Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Ολοκληρώνεται, με τις σημερινές πέντε αναμετρήσεις, η 30η αγωνιστική της φετινής Σεγούντα Ντιβισιόν. Ξεχωρίζει η κόντρα της Χιρόνα με την Κάντιθ.

Λεβάντε – Αλμερία (19/03, 13:00): Το “τρένο” της Λεβάντε δεν κάνει στάσεις πουθενά! “Αέρας” πέρασε το σύνολο από τη Βαλένθια από την έδρα της Βαγιαδολίδ (0-4), πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στο στόχο της μαθηματικής εξασφάλισης της ανόδου. Η Αλμερία μπορεί να παραμένει αήττητη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (νίκη 1-2 επί Λούγκο, ισοπαλία 0-0 με Ουέσκα), όμως δεν έχει καμία τύχη μέσα στο “Θιουτάτ ντε Βαλένθια”. Μας ικανοποιεί η απόδοση 1.60 για τον Άσσο.

 Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Betshop)

Αλκορκόν – Βαγιαδολίδ (19/03, 17:00): Με το ισόπαλο 0-0 έφυγε η Αλκορκόν από την έδρα της Έλτσε, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-4-2) και δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες τρεις. Η Βαγιαδολίδ είναι ακόμα “ζαλισμένη” από την εντός έδρας “σφαλιάρα” από τη Λεβάντε (0-4). “Άσφαιροι” στα δύο τελευταία παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι, οδηγούμαστε με ασφάλεια στο No Goal.

 Προγνωστικό: No Goal (1.65 @ Betshop)

Τενερίφη – Ρέους (19/03, 18:00): Για ένα ακόμα ματς απέδειξε η Τενερίφη ότι μόνο τυχαία δε βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι οφ. Θετικό θεωρείται το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Χετάφε, αήττητοι οι νησιώτες στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος (6-5-0). Η Ρέους, από την πλευρά της γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Χιρόνα με 1-2 και “τρέχει” σερί 0-6-2 στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Θα το πάρει το τρίποντο η Τενερίφη εύκολα ή δύσκολα.

 Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Χιρόνα – Κάντιθ (19/03, 19:00): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Χιρόνα, πέρασε με νίκη και από την έδρα της Ρέους, που ήταν η πέμπτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. “Άτρωτοι” μέσα στο “σπίτι” τους οι Καταλανοί, υποδέχονται βέβαια μία ομάδα που μόνο ως… ανάξια προσοχής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πιστεύουμε ότι η Χιρόνα θα καταφέρει να φτάσει στο τρίποντο, όμως θεωρούμε παράλληλα δεδομένο ότι θα δεχθεί γκολ, καθώς η Κάντιθ σκοράρει κατά βούληση. Όταν βρίσκουμε αυτό το συνδυασμό σε απόδοση 4.80, δε γίνεται να “κλείσουμε τα μάτια”.

Προγνωστικό: 1 & G/G (4.80 @ Betshop)

Βαγιεκάνο – Οβιέδο (19/03, 21:30): Παραμένει “βαρύ” το κλίμα στις τάξεις της Βαγιεκάνο, παρά την αλλαγή προπονητή. Οι Μαδριλένοι έφυγαν ηττημένοι την περασμένη Κυριακή με σκορ 1-0 από την έδρα της Κάντιθ κι έχουν συλλέξει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Η Οβιέδο προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Νουμάνθια και παραμένει αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-2-0). Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που δίνεται φαβορί η Βαγιεκάνο.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @ Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες