Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 26η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν, με πέντε αναμετρήσεις.

Ουέσκα – Σεβίλλη Β (19/02, 13:00): Με το νικηφόρο 0-2 έφυγε την περασμένη Κυριακή η Ουέσκα από την έδρα της Κόρδοβα, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών και ισάριθμων ισοπαλιών. Έρχεται, λοιπόν, με θετική ψυχολογία στο σημερινό ματς, απέναντι σε ένα σύνολο που αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Παράλληλα, η Σεβίλλη Β έχει ηττηθεί στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Betshop)

Κάντιθ – Ρέους (19/02, 17:00): Δεν τα κατάφερε η Κάντιθ το περασμένο σαββατοκύριακο, όμως σε καμία περίπτωση δε συνιστά καταστροφή η εκτός έδρας ήττα από τη Χετάφε με 3-2. Παραμένουν στην 3η θέση του πίνακα οι γηπεδούχοι, στοχεύοντας στην απευθείας άνοδο. Η Ρέους, από την πλευρά της, βρίσκεται στη μέση του πίνακα, με την εκτός έδρας ήττα από τη Νουμάνθια (1-0) να παίρνει τη σκυτάλη από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Betshop)

Οβιέδο – Χετάφε (19/02, 19:00): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Κάρλος Ταρτιέρε”. Η Οβιέδο έρχεται από το νικηφόρο 0-2 επί της Μιραντές και μετρά τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η Χετάφε επικράτησε με 3-2 της Κάντιθ και συνεχίζει να διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Ήταν, βέβαια, η πρώτη νίκη των Μαδριλένων στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1). Δεν είναι παιχνίδι για στοιχηματισμό σε τελικό αποτέλεσμα. Μας αρέσει πολύ το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Betshop)

Βαγιεκάνο – Μιραντές (19/02, 19:00): Χωρίς γυρισμό μοιάζει ο αγωνιστικός “κατήφορος” της Βαγιεκάνο. Συνεχίζει τις “αλχημείες” ο Μπαράχα, όμως η θεραπεία δεν έχει… βρεθεί. Το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε με το ατυχές 2-1 από την έδρα της Μαγιόρκα και το σημερινό ματς είναι must win. Η Μιραντές βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και αποτελεί μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής σεζόν. Πάντως, μία ματιά στους αριθμούς της Βαγιεκάνο μας οδηγεί στην επιλογή του “Χ2 ημίχρονο”.

Προγνωστικό: Χ2 ημίχρονο (1.60 @ Betshop)

Αλκορκόν – Σαραγόσα (19/02, 21:00): Από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ταραγόνα προέρχεται η Αλκορκόν, από την εντός έδρας ήττα από τη Λεβάντε με 0-1 προέρχεται η Σαραγόσα. Οι Μαδριλένοι παίρνουν παραδοσιακά δύναμη από την έδρα τους, όμως παράλληλα η ομάδα της Αραγονίας δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω γκέλες, αν θέλει να προλάβει το “τρένο” των πλέι οφ. Μυρίζει… ισοπαλία το ματς του “Σάντο Ντομίνγκο”.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Betshop)