Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι έξι σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 25η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Κόρδοβα – Ουέσκα (12/02, 13:00): Από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων έρχονται και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση του “Νουέβο Αρκάνχελ”. Μόλις δύο βαθμούς έχει συλλέξει η Κόρδοβα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), σκόραρε μόλις ένα γκολ σε αυτή την πεντάδα αγώνων. Η Ουέσκα, προέρχεται από το ατυχές 2-3 από τη Σαραγόσα, που πήρε τη σκυτάλη από ένα “άσφαιρο” σερί δύο νικών και δύο ισοπαλιών. Πηγαίνουμε με το No Goal βάσει… στατιστικής.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Betshop)

Βαγιαδολίδ – Τενερίφη (12/02, 17:00): Η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου αποτελεί τον κοινό στόχο των δύο αντιπάλων. Η γηπεδούχος Βαγαιαδολίδ έχει ηττηθεί στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της, όμως αμφότερες οι ήττες ήρθαν μακριά από το “Χοσέ Θορίγια”. Η φιλοξενούμενη Τενερίφη διανύει την καλύτερη περίοδό της στη φετινή σεζόν, ερχόμενη από ένα αήττητο σερί 4-2-0, με παθητικό μόλις ενός γκολ σε αυτά τα έξι ματς. Θα κυριαρχήσει η σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα κι έτσι το ματς θα είναι “σφιχτό”.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.60 @ Betshop)

Μιραντές – Οβιέδο (12/02, 19:00): Συνεχίζει να “παλεύει με τα κύματα” η Μιραντές, παραμένοντας ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό στη Σεγούντα Β. Χωρίς νίκη η ομάδα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), κατάφερε να σκοράρει στις τελευταίες τρεις. Η Οβιέδο έχει συλλέξει εννιά βαθμούς στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, όμως όλες οι νίκες ήρθαν εντός έδρας. Παραπέμπει σε πολλά γκολ το ματς του “Αντούβα”.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.15 @ Betshop)

Έλτσε – UCAM Μούρθια (12/02, 19:00): Δεν εμπνέει καμία αξιοπιστία η φετινή Έλτσε. Κατάφερε να παραμείνει αήττητη κόντρα σε Βαγιεκάνο (1-1 εκτός) και Χιρόνα (1-0 εντός), για να δεχθεί το εκτός έδρας “χαστούκι” από την Τενερίφη (2-0) το περασμένο σαββατοκύριακο. Η UCAM Μούρθια εκμεταλλεύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι έδωσε εντός έδρας τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. Συνέλεξε επτά βαθμούς στα τρία αυτά ματς (2-1-0), ενώ το σερί συμπληρώνεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Κόρδοβα. Σήμερα, όμως, θα πάμε με… την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Betshop)

Νουμάνθια – Ρέους (12/02, 19:00): Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Νουμάνθια και το περασμένο σαββατοκύριακο, φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Αλκορκόν (2-3). Ήταν η τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και οι ελπίδες για πλέι οφ έχουν αναζωπυρωθεί. Ισόβαθμες αυτή τη στιγμή με τη σημερινή αντίπαλο, η οποία έρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1. Έχει το μομέντουμ η Νουμάνθια…

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Μαγιόρκα – Βαγιεκάνο (12/02, 21:00): Μπορεί αμφότερες οι φανέλες να είναι “βαριές”, όμως η σημερινή κόντρα του “Ιμπεροστάρ” αποτελεί μία μάχη των… χαμηλών πατωμάτων του πίνακα. Πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Βαγιεκάνο (σερί 1-3-3 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές), εντός του “υπογείου” η Μαγιόρκα (σερί 1-4-5 στις τελευταίες 10 αγωνιστικές). Αναμένεται να κυριαρχήσει η σκληρότητα στο παιχνίδι. Θα πάμε με το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Betshop)