Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέντε αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Ταραγόνα – Αλμερία (02/04, 13:00): Θετική η ψυχολογία σε αμφότερα τα “στρατόπεδα” ενόψει του σημερινού ματς. Η Ταραγόνα έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Βαγιαδολίδ την περασμένη αγωνιστική (1-2), ενώ μεσοβδόμαδα κατέκτησε στα πέναλτι του Κόπα Καταλούνια επί της Χιρόνα. Η Αλμερία επικράτησε με 3-1 της Αλκορκόν, αλλά παραμένει εντός της “επικίνδυνης ζώνης”. Η “Νάστικ” έχει κερδίσει τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της μέσα στο “Νου Εστάντι”, οι “αλμεριένσες” έρχονται από 7/8 εκτός έδρας ήττες (οι έξι με σκορ 1-0). Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Betshop)

Λούγκο – Ρέους (02/04, 17:00): Δεν τα κατάφερε η Λούγκο το περασμένο σαββατοκύριακο, έφυγε ηττημένη με 2-0 από την έδρα της Χετάφε. Μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-3-3), ενώ η Ρέους έρχεται από ένα σερί 1-7-2 στην τελευταία δεκάδα αγώνων πρωταθλήματος. Δεν αξίζει να “μπλέξουμε” με τον τελικό νικητή. Θα πάμε με την επιλογή “2-3 γκολ”, η οποία επιβεβαιώνεται σε αρκετά ματς αμφότερων.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Betshop)

Τενερίφη – Οβιέδο (02/04, 19:00): Στο ζενίθ η ψυχολογία και στις δύο αντιπάλους, καθώς προέρχονται από σημαντικές νίκες. Η μεν Τενερίφη έφυγε με το 0-1 από την έδρα της 3ης Κάντιθ και μείωσε τη διαφορά στο βαθμό, η δε Οβιέδο επικράτησε με 2-0 της 2ης Χιρόνα και ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή με τους σημερινούς αντιπάλους της. Θα πάμε με την επιλογή του No Goal, που έχει επιβεβαιωθεί στα 6/7 τελευταία “εντός” της Τενερίφης και στα 4/5 τελευταία “εκτός” της Οβιέδο.

Προγνωστικό: No Goal (1.60 @ Betshop)

Κόρδοβα – Έλτσε (02/04, 19:00): Ηττημένη έφυγε η Κόρδοβα από το εκτός έδρας ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τη Σεβίλλη Β (1-0), την περιμένει σήμερα ένα νέο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι κόντρα στην Έλτσε (που προέρχεται από τη “βαριά” εντός έδρας ήττα από τη Σαραγόσα με 0-3). Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στον πίνακα. Πρόκειται για ντέρμπι και θα πάμε με το Goal/Goal, που έχει παρατηρηθεί στις 4/5 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Σαραγόσα – Βαγιαδολίδ (02/04, 21:30): Διαφορετικά… συναισθήματα για τις δύο αντιπάλους την περασμένη αγωνιστική: η Σαραγόσα έφυγε με ένα εμφατικό διπλό από την έδρα της Έλτσε (0-3), ενώ η Βαγιαδολίδ ηττήθηκε εντός έδρας από την Ταραγόνα (1-2). Καμία εκ των δύο δεν εμπνέει αξιοπιστία, αυτό στο οποίο παρουσιάζουν… συνέπεια είναι τα πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια τους. Μας κάνει εντύπωση που το Over 2.5 δίνεται ως αουτσάιντερ στη “μάχη” του “Ρομαρέδα”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @ Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες