Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 19:30.

Μπόχουμ – Νυρεμβέργη (16/09, 19:30): Αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει “ζεστά” το φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να πάρουν νίκη ψυχολογίας. Σκοράρουν εύκολα μέχρι στιγμής αλλά δέχονται το γκολ ακόμη ευκολότερα, έτσι θα πάμε με το αμφσίκορ που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Magicbet)

Γκρόιτερ Φιρτ – Βίτσμπουργκερ (16/09, 19:30): Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος έιναι μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη Βίτσμπουργκερ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση με 7 βαθμούς μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών. Κόντρα στην Γκρόιτερ που επίσης έχει επτά βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο και αναμένεται να “κολλήσουν”. Θα πάμε με την έδρα και την εμπειρία σε αυτήν την κατηγορία.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)

Μόναχο 1860 – Ουνιόν Βερολίνου (16/09, 19:30): Αρκετά ασταθείς είναι μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, όντας ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ελαφρώς καλύτερη η Μόναχο, που στη σημερινή αναμέτρηση έχει και την έδρα. Θα στηρίξουμε και θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, με αρκετή δόση ρίσκου όμως.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Magicbet)