Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Μπράουνσβαϊγκ – Χάιντενχαϊμ (17/03, 19:30): Αήττητη στα πέντε τελευταία (2-3-0) είναι η Μπράουνσβαϊγκ, η οποία βρίσκεται στο -1 από τις θέσεις της ανόδου και καλείται να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής ή ακόμα και να προσπεράσει. Η Χάιντενχαϊμ από την πλευρά της δείχνει ντεφορμέ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη της ανόδου και ουσιαστικά πλέον είναι αδιάφορη. Θα πάμε με την έδρα και το κίνητρο.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Μπίλεφελντ – Καϊζερσλάουτερν (17/03, 19:30): Αμφότερες απογοητεύουν με την παρουσία τους τη φετινή σεζόν, με την Μπίλεφελντ να είναι στην τελευταία θέση και στο -4 από τη σωτηρία της και τη “Λάουτερν” να είναι στo +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Ίσως έχει αξία η επιλογή του διπλού, ωστόσo καλύτερα να περιμένουμε μέχρι τη σέντρα του ματς πριν επιλέξουμε κάτι.

Προγνωστικό: No Bet

Μόναχο 1860 – Βίτσμπουργκερ (17/03, 19:30): Μάχη για την παραμονή τους δίνουν οι δυο ομάδες, που βρίσκονται στο +3 και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη αντίστοιχα. Η νίκη είναι μονοδρομος για τη Μόναχο που ούτως ή άλλως την “παλεύει” μόνο μέσα στην έδρα της, ενώ οι φιλοξενούμενοι και να χάσουν δεν χάνονται. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων με αρκετή δόση ρίσκου όμως.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Magicbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες