Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Μπράουνσβαϊγκ – Άουε (17/02, 19:30): Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκεται η Μπράουνσβαϊγκ, έχει ρεκόρ 1-3-2 στα έξι τελευταία και από την κορυφή έχει υποχωρήσει στην 3η θέση όντας στο -2 από την απευθείας άνοδο. Η Άουε από την πλευρά της βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο έχει γίνει αρκετά μαχητική και σκληρτράχηλη, έχοντας επίσης ρεκόρ 1-3-2 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Under καθώς αμφότερες θέλουν πάση θυσία τη νίκη και θα είναι προσεκτικές.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Magicbet)

Καϊζερσλάουτερν – Σαντχάουζεν (17/02, 19:30): Ανεβασμένη το τελευταίο διάστηνα η “Λάουτερν”, έχει καταφέρει να ξεφύγει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να εδραιώσει τη θέση της και να μην μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της. Η Σαντχάουζεν από την άλλη είναι στην 7η θέση και στο -6 από τα μπαράζ της ανόδου, ωστόσο δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Magicbet)

Χάιντενχαϊμ – Στουτγάρδη (17/02, 19:30): Σε πλήρη φόρμα βρίσκεται η Στουτγάρδη, η οποία μετράει τρεις σερί νίκες, έχει ανέβει στην κορυφή αι δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα “σαλόνια”. Η Χάιντενχαϊμ από την πλευρά της παίζει ωραίο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της είναι στο -4 από τα μπαράζ ανόδου αι αποτελεί μαι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας. Επιλογή μας θα αποτελέσει το αμφίσκορο σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.35 @ Magicbet)