Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:30.

Γκρόιτερ Φιρτ – Νυρεμβέργη (05/03, 14:30): Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετρούν δυο νίκες και δυο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να ανεβούν στην 11η θέση με 29 βαθμούς όντας στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Νυρεμβέργη από την πλευρά της αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία (0-1-2), είναι στην 9η θέση με 29 βαθμούς και μοιάζει απογοητευμένη με τη διαφορά των 11 βαθμών από τον αρχικό της στόχο που δεν ήταν άλλος από την άνοδο. Θα πάμε με το αμφίσκορο, μιας και οι δυο ομάδες είναι ουσιαστικά αδιάφορες και περιμένουμε ένα “ανοιχτό” ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Χάιντενχαϊμ – Σαντχάουζεν (05/03, 14:30): Αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Χάιντεχαϊμ έχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ η Σαντχάουζεν έχει ρεκόρ 1-0-4. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 6η και 7η θέση αντίστοιχα και ουσιαστικά είναι αδιάφορες, μιας και βρίσκονται μακριά τόσο από την επικίνδυνη ζώνη, όσο και από τις προνομιούχες θέσεις. Θα πάμε με την έδρα, που μέχρι στιγμής η Χάιντεχαϊμ έχει παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Magicbet)

Μπίλεφελντ – Άουε (05/03, 14:30): Ματς “ζωής και θανάτου” το σημερινό για τις δυο ομάδες, καθώς η Μπίλεφελντ είναι στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ όντας στο -2 από την απευθείας παραμονή της, ενώ η Άουε είναι ουραγός με 18 βαθμούς όντας στο -3 από τη σωτηρία της. Αμφότερες θα προσέξουν προτίστως να μη χάσουν, έτσι οι άμυνες αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Θα πάμε με τα λίγα τέρματα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Magicbet)