Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:30.

Μπόχουμ – Καρλσρούη (05/02, 14:30): Αμφότερες απογοητεύουν με την εν γένει παρουσία τους μέχρι στιγμής, ωστόσο κατάφεραν να επιστρέψουν νικηφόρα στις υποχρεώσεις τους μετά τη διακοπή. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος στη σημερινή αναμέτρηση ώστε να “χτίσουν” μομέντουμ, και το αμφίσορο φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο και θα αποτελέσει και την επιλογή μας.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Magicbet)

Μπράουνσβαϊγκ – Σαν Πάουλι (05/02, 14:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο βαθμολογικό πίνακα, με τους γηπεδούχους να ισοβαθμούν με το Αννόβερο στην κορυφή και τους φιλοξενύμενους να είναι στην τεευταία θέση μη μπορώντας να αντιδράσουν. Κρατάμε τον άσσο που βρίσκεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)

Διναμό Δρέσδης – Ουνιόν Βερολίνου (05/02, 14:30): Οι δυο ομάδες αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος όντας σε 5η και 4η θέση αντίστοιχα και όντας στο -5 και στο -4 από την άνοδο. Η νίκη είναι μονόδρομος για αμφότερες αν θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, έτσι επιλογή μας και εδώ θα αποτελέσει το γκολ/γκολ.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)