Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:00.

Ανόβερο – Ουνιόν Βερολίνου (01/04, 14:00): Δεν “πατάει” καλά το Ανόβερο το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με την Ουνιόν που προέρχεται από έξι σερί νίκες και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αναμένουμε αντίδραση επιτέλους από πλευράς γηπεδούχων αν θέλουν να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια, ενώ και το σερί της Ουνιόν κάπου πρέπει να σταματήσει. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Magicbet)

Σαντχάουζεν – Μπόχουμ (01/04, 14:00): Αμφότερες απογοητεύουν το τελευταίο διάστημα με την παρουσία τους, καθώς η Σαντχάουζεν αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενω η Μπόχουμ στα τρία. Καλύτερα να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση από τη στιγμή που οι δυο ομάδε ςβρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας όντας σχεδόν αδιάφορες.

Προγνωστικό: No Bet

Βίτσμπουργκερ – Μπίλεφελντ (01/04, 14:00): Ανάξιες εμπιστοσύνης είναι οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν ρεκόρ 0-2-6 στα οκτώ τελευταία και τους φιλοξενούμενους να είναι στην προτελευταία θέση όντας στο -3 από τη σωτηρία τους. Καθαρά λόγω κινήτρου, θα επιλέξουμε το διπλό, μιας και η Βίτσμπουργκερ δείχνει ανήμπορη να βγάλει αντίδραση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Προγνωστικό: 2 (3.65 @ Magicbet)