Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις σήμερα Παρασκευή (27/01) ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Ligue 2.

Μπουργκ Περονάς – Αζαξιό (27/01, 21:00): Εννιά αγωνιστικές είναι η αήττητη η Μπουργκ (4-5-0), η οποία απομακρύνθηκε δέκα πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Αζαξιό έφτιαξε ψυχολογία, καθώς προέρχεται από δύο νίκες, που την έφεραν στο +9 απ’ τα «κόκκινα». Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα, ποντάροντας στο ανέβασμά τους.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κλερμόν – Οσέρ (27/01, 21:00): Πέντε αγωνιστικές είναι αήττητη η Κλερμόν (2-3-0), η οποία βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης και στο -5 απ’ τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Οσέρ αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-2) και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της κατάταξης, στο -2 απ’ τα μπαράζ και στο -3 απ’ την απευθείας παραμονή. Αξιόπιστη είναι στην έδρα της η Κλερμόν και μπορεί να μας δώσει τον καλοπληρωμένο «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (1.99 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκαζελέκ Αζαξιό – Λαβάλ (27/01, 21:00): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Γκαζελέκ, η οποία βρίσκεται πάνω από τη μέση της κατάταξης και στο -4 απ’ τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Λαβάλ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και βγήκε μετά από καιρό από τις επικίνδυνες θέσεις. Ομάδα έδρας η Γκαζελέκ, μπορεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.

Προγνωστικό: 1 (1.87 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιμ – Στρασβούργο (27/01, 21:00): Τρία παιχνίδια αήττητη είναι η Νιμ (2-1-0), η οποία βρίσκεται στη μέση της κατάταξης και στο -5 απ’ τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά το Στρασβούργο γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από τέσσερις νίκες και έμεινε στο -2 απ’ τα μπαράζ ανόδου και στο -3 απ’ την απευθείας άνοδο. Πολύ ισορροπημένο το παιχνίδι, αμφότερες δείχνουν να έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα και το αμφίσκορο είναι ιδανική επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ορλεάν – Σοσό (27/01, 21:00): Εξάδα αγώνων χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ορλεάν (0-1-5), η οποία βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης, στο -3 απ’ τα μπαράζ και στο -4 απ’ την απευθείας παραμονή. Από τη δική της πλευρά η Σοσό τρέχει ρεκόρ 3-2-1 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της, βρίσκεται στην 4η θέση, στον πόντο απ’ τα μπαράζ ανόδου και στο -2 απ’ την απευθείας άνοδο. Παίζει ψηλά το «διπλό» και δεν μπορεί να αγνοηθεί, έστω και αν η εκτός έδρας παρουσία της Σοσό δεν είναι ενθαρρυντική.

Προγνωστικό: 2 (2.68 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τουρ – Νιόρ (27/01, 21:00): Δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική Τουρ, καθώς το παιχνίδι με το Στρασβούργο αναβλήθηκε. Βρίσκεται στη θέση των μπαράζ παραμονής, στον πόντο απ’ την σωτηρία και στο +2 απ’ τον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Νιόρ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2), ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ομάδες που φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές, μπορεί να επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τρουά – Χάβρη (27/01, 21:00): Πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τρουά (0-1-4), η οποία παρέμεινε στο -2 απ’ τα μπαράζ και στο -3 απ’ την απευθείας άνοδο. Από τη δική της πλευρά η Χάβρη αγνοεί τη νίκη στις πρόσφατες επτά αναμετρήσεις της (0-3-4) και βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης, έχοντας πάντως διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις. Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση και δεν μπορεί να βγει άκρη με σημείο. Καλύτερη επιλογή τα λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Βαλενσιέν – Μπρεστ (27/01, 21:00): Επτά αγωνιστικές είναι αήττητη η Βαλενσιέν (2-5-0), η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπρεστ υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της απ’ τη δεύτερη θέση και τα μπαράζ. Υποτιμάται καθαρά από το σετ των αποδόσεων η πρωτοπόρος, έχει πάντως δύσκολη αποστολή και γι’ αυτό το «διπλό» θέλει την κάλυψή του.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε