Προγνωστικά Β’ Αγγλίας: Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα της Λιγκ2, με την «δαιμονισμένη» Έξετερ να υποδέχεται τη Γουίκομ.

Έξετερ – Γουίκομ, (21:45, 31/01): Με σπασμένα φρένα συνεχίζει η Έξετερ που επικράτησε με 0-1 της Πόρτσμουθ. Σημείωσε την Πέμπτη σερί της νίκη, ενώ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη. Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Τότεναμ η Γουίκομ, που γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό με 4-3 στο Κύπελλο. Καλή επιθετικά g/g τα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,20 @ Goalbet)

Λούτον – Τσέλτεναμ, (21:45, 31/01): Ακόμη μια καλή εμφάνιση για τη Λούτον που επικράτησε με 2-1 της Κέμπριτζ, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη, με το under 2,5 να σημειώνεται στα επτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Συνεχίζει να προβληματίζει η Τσέλτεναμ, που «κόλλησε» στο μηδέν με την Κρου. Ισοβαθμεί με τη Λέιτον στην επικίνδυνη ζώνη, την ίδια στιγμή που διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 (1,81 @ Goalbet)

Γέοβιλ – Πλίμουθ, (21:45, 31/01): Στην ανωτερότητα της Ντονκάστερ υποτάχθηκε η Γέοβιλ, που γνώρισε βαριά ήττα με 0-3. Απογοητεύει με την εικόνα της, συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της, η Πλίμουθ επικράτησε με 1-2 της Τσέλτεναμ. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -7 από την κορυφή.

Προγνωστικό: 2 (2,39 @ Goalbet)