Προγνωστικά Β’ Αγγλίας: 12 αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 26η αγωνιστική της Λιγκ2 με την πρωτοπόρο Ντονκάστερ να δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρνέτ.

Νοτς Κάουντι – Μάνσφιλντ, (14/01, 15:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νοτς Κάουντι, που διασύρθηκε με 4-1 από τη Μόρκαμ. Δέκατη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις μια νίκη στις 15 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Την κακή κατάσταση της Κρου εκμεταλλεύτηκε η Μάνσφιλντ που επικράτησε με 3-0 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη, όπου διατήρησε το μηδέν, ενώ το n/g εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,00 @ Goalbet)

Μπαρνέτ – Ντονκάστερ, (14/01, 17:00): Εύκολη αποστολή είχε κόντρα στη Λέιτον η Μπαρνέτ που επικράτησε με 1-3 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και Τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με το g/g να εμφανίζεται στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις για την Ντονκάστερ που επικράτησε με 3-1 της Πόρτσμουθ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές αήττητη, με την πρωτοπόρο να μετράει μια ήττα στις 11 πιο πρόσφατες. Δύσκολη αποστολή η σημερινή, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1,62 @ Goalbet)

Κέμπριτζ – Μπλάκπουλ, (14/01, 17:00): Την καλύτερη περίοδο διανύει στο πρωτάθλημα η Κέμπριτζ, που διέλυσε με 4-0 τη Νοτς Κάουντι την προηγούμενη αγωνιστική. Έξι νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια της στο -1 η διαφορά της από την πρώτη επτάδα. Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε κόντρα στη Μάνσφιλντ η Μπλάκπουλ που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1. Χωρίς νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, n/g οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,05 @ Goalbet)

Καρλάιλ – Μόρκαμ, (14/01, 17:00): Βαριά ήττα με 4-1 από την Κόλτσεστερ γνώρισε η Καρλάιλ. Δεύτερη σερί ήττα, g/g τα 12 από τα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την κακή κατάσταση της Νοτς Κάουντι εκμεταλλεύτηκε η Μόρκαμ που επικράτησε με 4-1 της αντιπάλου της. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών, g/g τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1,63 @ Goalbet)

Τσέλτεναμ – Άκρινγκτον, (14/01, 17:00): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Τσέλτεναμ που ηττήθηκε με 2-0 από την Κόλτσεστερ. Τρίτη σερί ήττα αλλά και έκτη στα επτά τελευταία της παιχνίδια της, με την Τσέλτεναμ να μετράει μια νίκη στις δέκα πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Σε καλό μομέντουμ η Άκρινγκτον ανεβάζει στροφές στα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παραμένει στις τελευταίες θέσεις στο +4 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες.

Προγνωστικό: Under 2,5   (1,65 @ Goalbet)

Κρόουλι – Χάρτλπουλ, (14/01, 17:00): Επιστροφή στις επιτυχίες για την Κρόουλι που επικράτησε με 2-0 της Γέοβιλ. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών, ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις για τη Χάρτλπουλ που ηττήθηκε με 0-1 από την Γκρίμσμπι. Έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ το n/g εμφανίστηκε στα επτά από τα εννέα τελευταία.

Προγνωστικό: 1 (2,31 @ Goalbet)

Κρου – Λούτον, (14/01, 17:00): Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κρου που ηττήθηκε με 3-0 από τη Μάνσφιλντ. Χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, μετράει πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες, όπου συνολικά σημείωσε δυο τέρματα. Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται η Λούτον που ηττήθηκε με 2-1 στο Κύπελλο από την Άκρινγκτον. Δεύτερη σερί ήττα αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Στο -1 από την πρώτη επτάδα διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 2 (2,06 @ Goalbet)

Γκρίμσμπι – Έξετερ, (14/01, 17:00): Τα πάνω της έχει πάρει η Γκρίμσμπι που επικράτησε με 0-1 της Χάρτλπουλ την προηγούμενη αγωνιστική. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, διατηρώντας το μηδέν στα τρία εξ αυτών. Σε εξαιρετική φόρμα η Έξετερ επικράτησε άνετα με 4-0 της Λέιτον Όριεντ, δίνοντας έτσι συνέχεια στο αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων που τρέχει στο πρωτάθλημα (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Σε εξαιρετική φόρμα οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Προγνωστικό: G/G (1,67 @ Goalbet)

Νιούπορτ Κάουντι – Κόλτσεστερ, (14/01, 17:00): Βαρέλι χωρίς πάτο συνεχίζει να είναι η Νιούπορτ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από τη Στιβενέιτζ. Όγδοη σερί ήττα παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Σε δαιμονιώδη φόρμα η Κόλτσεστερ διέλυσε με 4-1 την Καρλάιλ σημείωσε την Πέμπτη σερί της νίκη, αλλά και έβδομη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Goalbet)

Πλίμουθ – Στιβενέιτζ, (14/01, 17:00): Στάθηκε όρθια κόντρα στη Λίβερπουλ για το Κύπελλο, τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0. Εξαιρετική εμφάνιση για την Πλίμουθ, που βρίσκεται στη 2η θέση της Λιγκ2, ενώ το n/g σημειώθηκε στα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Επιτέλους νίκη για τη Στιβενέιτζ που επικράτησε με 3-1 της Νιούπορτ. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών, g/g και over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2,01 @ Goalbet)

Πόρτσμουθ – Λέιτον Όριεντ, (14/01, 17:00): Στην ανωτερότητα της Ντονκάστερ υποτάχθηκε η Πόρτσμουθ που ηττήθηκε με 3-1. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων (τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες) και βρίσκεται στο -4 από την πρώτη τριάδα, διαθέτοντας μια από τις καλύτερες επιθέσεις. Συνεχίζει να απογοητεύει η Λέιτον που ηττήθηκε με 1-3 από την Μπαρνέτ. Δεύτερη σερί ήττα, μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, όπου σε κανένα εξ αυτών δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,80 @ Goalbet)

Γουίκομ – Γέοβιλ, (14/01, 17:00): Χωρίς φρένα συνεχίζει η Γουίκομ, που κατάφερε να ξεπεράσει στο Λιγκ Τρόφι το εμπόδιο της Μπλάκπουλ. Τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της. Σε κάκιστη κατάσταση η Γέοβιλ ηττήθηκε με 2-0 από την Κρόουλι και συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες), όπου σε κανένα εξ αυτών δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Προγνωστικό: 1 (1,96 @ Goalbet)