Προγνωστικά Β’ Αγγλίας: 12 αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 40η αγωνιστική της Λιγκ2 με την πρωτοπόρο Ντονκάστερ να δοκιμάζεται στην έδρα της Γκρίμσμπι, την ίδια στιγμή που η Πλίμουθ υποδέχεται η Άκρινγκτον.

Γκρίμσμπι – Ντονκάστερ, (15:00, 01/04): Χωρίς να εντυπωσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι με την εικόνα της η Γκρίμσμπι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άκρινγκτον. Δεύτερη σερί ισοπαλία, μετράει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μόλις σε μια απ’ αυτές κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Κατώτερη των περιστάσεων η Ντονκάστερ ηττήθηκε με 0-1 από την Πλίμουθ στο ντέρμπι κορυφής. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών, ενώ αυτή ήταν η μοναδική ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 2 (1,86 @ Goalbet)

Τσέλτεναμ – Μόρκαμ, (17:00, 01/04): Βαριά ήττα με 3-1 από την Μπαρνέτ γνώρισε η Τσέλτεναμ. Τέταρτη σερί ήττα έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Από το κακό στο χειρότερο η Μόρκαμ ηττήθηκε με 1-3 από τη Μάνσφιλντ. Αυτή ήταν η έκτη σερί ήττα, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 11 πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,85 @ Goalbet)

Κρου – Κέμπριτζ, (17:00, 01/04): Σε καλό μομέντουμ η Κρου επικράτησε με 0-2 της Καρλάιλ. Σημείωσε την τρίτη σερί νίκη, αλλά και τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου κράτησε το μηδέν στις πέντε από αυτές. Το βαθμό από την ισχυρή Στιβενέιτζ απέσπασε η Κέμπριτζ (0-0). Παρέμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, όπου κράτησε το μηδέν, ενώ συνολικά μετράει μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: G/G (1,83 @ Goalbet)

Χάρτλπουλ – Πόρτσμουθ, (17:00, 01/04): Στην ανωτερότητα της Μπλάκπουλ υποτάχθηκε η Χάρτλπουλ που ηττήθηκε με 2-1. Δεύτερη σερί ήττα αλλά και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα 12 πιο πρόσφατα. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Πόρτσμουθ που επικράτησε με 2-1 της Νιούπορτ. Τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, over 2,5 τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,00 @ Goalbet)

Λούτον – Μπλάκπουλ, (17:00, 01/04): Σε κακή κατάσταση η Λούτον που ηττήθηκε με 2-1 από την Κόλτσεστερ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (δυο ήττες, τρεις ισοπαλίες), ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μόλις σε μια εξ αυτών. Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Μπλάκπουλ που επικράτησε με 2-1 της Χάρτλπουλ. Τρίτη σερί νίκη συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές αήττητη, ενώ το over 2,5 σημειώθηκε στα επτά εξ αυτών.

Προγνωστικό: G/G (1,73 @ Goalbet)

Μάνσφιλντ – Έξετερ, (17:00, 01/04): Το καθήκον της επί της Μόρκαμ έκανε η Μάνσφιλντ που επικράτησε με 1-3 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη για την ανεβασμένη Μάνσφιλντ, n/g τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Το βαθμό από τη Λούτον απέσπασε η Έξετερ (3-3). Δεύτερη σερί ισοπαλία, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη, over 2,5 τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,00 @ Goalbet)

Νιούπορτ Κάουντι – Κρόουλι, (17:00, 01/04): Στην ανωτερότητα της Πόρτσμουθ υποτάχθηκε η Νιούπορτ που ηττήθηκε με 2-1. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (δυο ήττες, μια ισοπαλία), g/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εύκολο έργο επί της Λέιτον είχε η Κρόουλι που επικράτησε με 3-0 της αντιπάλου της. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων (τρεις ήττες, τρεις ισοπαλίες), ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στα δυο από τα 11 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,05 @ Goalbet)

Νοτς Κάουντι – Κόλτσεστερ, (17:00, 01/04): Τρεις πολύτιμους βαθμούς από τη Γουίκομ απέσπασε η Νοτς Κάουντι (0-1). Δεύτερη σερί νίκη όπου διατήρησε το μηδέν, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ενώ στην έδρα της έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια αήττητη. Καλή εμφάνιση και νίκη με 2-1 επί της Λούτον για την Κόλτσεστερ. Δεύτερη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, δυσκολεύεται ωστόσο μακριά από την έδρα της, καθώς συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς νίκη (τέσσερις ήττες, τρεις ισοπαλίες).

Προγνωστικό: 1 (2,56 @ Goalbet)

Πλίμουθ – Άκρινγκτον, (17:00, 01/04): Σε εξαιρετική φόρμα η Πλίμουθ που επικράτησε με 0-1 της πρωτοπόρου Ντονκάστερ και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Δεύτερη σερί νίκη και Τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου δέχθηκε ένα τέρμα. Στο 1-1 με την Γκρίμσμπι έμεινε η Άκρινγκτον. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, σκαρφάλωσε στην 15η θέση και θέλει να κάνει σήμερα τη ζημιά κόντρα στην Πλίμουθ.

Προγνωστικό: 1 (2,11 @ Goalbet)

Στιβενέιτζ – Μπαρνέτ, (17:00, 01/04): Στο μηδέν «κόλλησε» με την Κέμπριτζ η Στιβενέιτζ. Μετράει μια ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχει δεχθεί ένα τέρμα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Εύκολο έργο είχε κόντρα στην Τσέλτεναμ η Μπαρνέτ που επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε μια αναμέτρηση από τις 12 τελευταίες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,00 @ Goalbet)

Γέοβιλ – Καρλάιλ, (17:00, 01/04): Το βαθμό από την Έξετερ απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Γέοβιλ (3-3). Τρίτη σερί ισοπαλία, g/g τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ το over 3,5 σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σε τραγική φόρμα συνεχίζει να βρίσκεται η Καρλάιλ που ηττήθηκε με 0-2 από την Κρου. Δεύτερη σερί ήττα αλλά και έκτη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχει κατάφερε να σκοράρει σε καμία από αυτές.

Προγνωστικό: Under 1,70 @ Goalbet)