Προγνωστικό Β’ Αγγλίας: Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει η πρωτοπόρος Νορθάμπτον που υποδέχεται στην έδρα της τη Νιούπορτ Κάουντι. Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Όξφορντ που φιλοξενεί στην έδρα της την ντεφορμέ Στίβενεϊτζ.

Χάρτλπουλ – Γουίμπλεντον, (25/03, 17:00): Τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την Κρόουλι απέσπασε η Χάρτλπουλ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επιτέλους νίκη για τη Γουίμπλεντον, που επικράτησε με 2-1 της Γιόρκ. Έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών (τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες), ενώ το G/G εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.05 @Sportingbet)

Μόρκαμ – Πλίμουθ, (25/03, 17:00):Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μόρκαμ, που ηττήθηκε με 1-0 από τη Λέιτον. Μετράει μόλις μια νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα από τα 14 πιο πρόσφατα δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Συνεχίζει να απογοητεύει η Πλίμουθ που ηττήθηκε με 0-1 από τη Λούτον. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με την Πλίμουθ να διανύει τη χειρότερη αγωνιστική της περίοδο.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2,00  @Vistabet)

Νορθάμπτον – Νιούπορτ Κάουντι, (25/03, 17:00): Έστω και δύσκολα η Νορθάμπτον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Στίβενεϊτζ, επικρατώντας με 2-3 της αντιπάλου της. Αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ το G/G εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Βαριά ήττα με 1-4 από την Μπρίστολ γνώρισε η Νιούπορτ Κάουντι, που έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί δυο αγωνιστικών. Δεν πείθει αμυντικά, το N/G εμφανίστηκε στις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: 1 (1,75 @ 2winbet)

Όξφορντ – Στίβενεϊτζ, (25/03, 17:00): Εύκολη αποστολή κόντρα στην Μπαρνέτ είχε η Όξφορντ, που επικράτησε με 0-3 της αντιπάλου της. Πέτυχε την δεύτερη σερί της νίκη, ενώ το over 2,5 εμφανίστηκε στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Νορθάμπτον η Στίβενεϊτζ που ηττήθηκε με 2-3. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί της ήττα, ενώ το N/G εμφανίστηκε στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: 1 (1,39 @ netbet)

Πόρτσμουθ – Νοτς Κάουντι, (25/03, 17:00): Βαθμούς πέταξε την προηγούμενη αγωνιστική η Πόρτσμουθ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μάνσφιλντ. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 15 τελευταία. Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε η Νοτς Κάουντι, που ηττήθηκε με 1-4 από την Έξετερ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της ήττα, αλλά και έκτη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, με τη Νοτς Κάουντι να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα παιχνίδι από τα εννέα πιο πρόσφατα, ενώ αντίθετα έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία.

Προγνωστικό: N/G (1,75 @betrebels)

Γουίκομ – Μάνσφιλντ, (25/03, 17:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η Γουίκομ καθώς, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καρλάιλ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα 17 από τα 18 τελευταία παιχνίδια της. Τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πόρτσμουθ απέσπασε η Μάνσφιλντ (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της, όπου εμφανίστηκε το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,60 @ Mybet)

Γέοβιλ – Καρλάιλ, (25/03, 17:00): Βαριά ήττα με 3-0 από την Κέμπριτζ γνώρισε η Γέοβιλ την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας έτσι τέλος σε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, με το N/G να έχει εμφανιστεί στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Βαθμούς με τη Γουίκομ μοιράστηκε η Καρλάιλ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ το G/G εμφανίστηκε στα έξι από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: under 2,5 (1,70 @betrebels)