Προγνωστικά Β’ Αγγλίας:  Δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας, με την Ντάγκεναμ να δοκιμάζεται στην έδρα της Λούτον παίζοντας ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή. Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Χάρτλπουλ που φιλοξενείται στην έδρα της Λούτον.

Λούτον – Ντάγκεναμ & Ρεντ, (12/04, 21:45): Συνεχίζει να απογοητεύει η Λούτον καθώς ηττήθηκε με 0-2 από την Άκρινγκτον την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της ήττα, αλλά και τέταρτη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Με την πλάτη στον τοίχο συνεχίζει να βρίσκεται η Ντάγκεναμ, που ηττήθηκε με 1-4 από την Πόρτσμουθ. Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με την Ντάγκεναμ να βρίσκεται σταθερά στον πάτο και στο -11 από τις θέσεις της παραμονής.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,82 @betrebels)

Νοτς Κάουντι – Χάρτλπουλ, (12/04, 21:45): Τέλος στο αρνητικό σερί δέκα αγωνιστικών (επτά ήττες, τρεις ισοπαλίες) έβαλε η Νοτς Κάουντι που επικράτησε με 1-0 της Στίβενεϊτζ. Έχει τεθεί εκτός στόχων, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της στο «Meadow Lane Stadium». Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Χάρτλπουλ καθώς επικράτησε με 2-5 της Μόρκαμ. Πέτυχε έτσι την τέταρτη νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (2,90 2winbet)