Προγνωστικά Τουρκίας: Με δυο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος, με την Μπεσίκτας να υποδέχεται την Μπούρσασπορ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ακίσασπορ – Κασίμπασα, (11/04, 19:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Ακίσασπορ που αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλη 2-2 με την Αντάλιασπορ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, ενώ συνολικά αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Τέλος στο αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών όπου μετρούσε δυο ήττες, έβαλε η Κασίμπασα που επικράτησε με 2-1 της Μπεσίκτας κάνοντας την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής. Θέλει να χτίσει στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, με στόχο να μειώσει τη διαφορά της από την πρώτη τετράδα.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Betshop)

Μπεσίκτας – Μπούρσασπορ (11/04, 20:00): Την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία έχασε η Μπεσίκτας που ηττήθηκε με 2-1 από την Κασίμπασα. Έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και υποδέχεται την Μπούρσασπορ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η Μπούρσασπορ που επικράτησε με 1-2 της Σίβασπορ. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1,48 @ mybet)