Προγνωστικά Τουρκίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας, με τη Γαλατασαράι να έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Κόνιασπορ.

Αλάνιασπορ – Ρίζεσπορ, (14/01, 12:30): Μετά το διασυρμό με 5-1 από τη Γαλατασαράι η Αλάνιασπορ επιστρέφει από τη διακοπή με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Μετράει μια νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, ενώ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Στην ανωτερότητα της Οσμάνλισπορ υποτάχθηκε η Ρίζεσπορ που ηττήθηκε με 0-1. Πέμπτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι φέτος.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,80 @ Goalbet)

Καραμπόκ – Ακίσασπορ, (14/01, 12:30): Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θέλει η Καραμπόκ, που μετά το δυνατό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έριξε την απόδοση της. Χωρίς νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Την έκπληξη κόντρα στην Κόνιασπορ έκανε η Ακίσασπορ που επικράτησε με 1-0 της αντιπάλου της. Μετράει μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να συνεχίσει από κει που σταμάτησε. Θέλουν αμφότερες τους βαθμούς, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,62 @ Goalbet)

Μπασακσεχίρ – Καϊσέρισπορ, (14/01, 15:00): Η διακοπή την βρήκε στην κορυφή, με την Μπασακσεχίρ να θέλει να διατηρηθεί εκεί. Αήττητη μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών , διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις, under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Θετικά έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Καϊσέρισπορ που επικράτησε με 2-0 της Καραμπόκ. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε στη Super Lig, όπου μετρούσε έξι ήττες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Goalbet)

Κόνιασπορ – Γαλατασαράι, (14/01, 18:00): Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο 2016 η Κόνιασπορ, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ακίσασπορ, βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Στην 7η θέση και στο -7 από την πρώτη τετράδα δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα στη Γαλατασαράι. Εντυπωσιακά έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Γαλατασαράι που διέλυσε με 5-1 την Αλάνιασπορ. Αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Δεν πείθει η Κόνιασπορ, θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2,46 @ Goalbet)