Προγνωστικά Τουρκίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική, με το παιχνίδι Οσμάνλισπορ – Μπασακσεχίρ να ξεχωρίζει.

Καραμπούκσπορ – Γκεντσλερμπιρλίγκι, (26/02, 12:30): Να διαχειριστεί την αποχώρηση του Ιγκόρ Τούντορ καλείται η Καραμπούκσπορ. Κάτι που δεν έκανε κόντρα στην Αντάλιασπορ από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Δεύτερη ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, δέχθηκε γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σημαντική νίκη για την Γκεντσλέρ που επικράτησε με 2-0 της Κόνιασπορ. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (δυο ήττες, μια ισοπαλία), n/g τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,25 @ Goalbet)

Οσμάνλισπορ – Μπασακσεχίρ, (26/02, 15:00): Πάνω στην Αντάνασπορ ξέσπασε η Οσμάνλισπορ που διέλυσε με 1-5 της αντιπάλου της. Πρώτη νίκη στο 2017, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα (τρεις ήττες, μια ισοπαλία). Επιβεβαιώνει συνεχώς πως βρίσκεται σε κακό μομέντουμ. Η Μπασακσεχίρ περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) με την ουραγό Γκαζιάντεπσπορ. Μετράει μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το n/g σημειώθηκε στις πέντε πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,73 @ Goalbet)

Γκαζιάντεπσπορ – Φενερμπαχτσέ, (26/02, 18:00): Το βαθμό από την Μπασακσεχίρ (0-0) απέσπασε η Γκαζιάντεπσπορ. Παρέμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, n/g τα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνεχίζει να προβληματίζει η Φενέρ που κόλλησε στο μηδέν με την Κασίμπασα. Προβληματίζει με την εικόνα της στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.05 @ Goalbet)