Προγνωστικά Τουρκίας: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 24 αγωνιστική της Super Lig, με την Μπασακσεχίρ να δοκιμάζεται στην έδρα της Κόνιασπορ, ενώ η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Καϊσέρισπορ.

Κόνιασπορ – Μπασακσεχίρ, (12/03, 15:00): Σημαντική νίκη για την Κόνιασπορ που επικράτησε με 0-1 της Αντάνασπορ. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τις 21/01, ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μετά από οκτώ αναμετρήσεις. Ακόμη τρεις πολύτιμοι βαθμοί για την Μπασακσεχίρ που επικράτησε με 2-1 της Αλάνιασπορ. Δεύτερη σερί νίκη στο -4 η διαφορά της από την κορυφή.

Προγνωστικό: 2 (2,21 @ Goalbet)

Ρίζεσπορ – Αντάλιασπορ, (12/03, 18:00): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Ρίζεσπορ, ηττήθηκε με 1-0 από την Μπεσίκτας. Τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα δυο πιο πρόσφατα. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Γαλατασαράι με την Αντάλιασπορ να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-3. Δεύτερη σερί ήττα έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα έξι πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @ Goalbet)

Μπεσίκτας – Καϊσέρισπορ, (12/03, 18:00): Ακάθεκτη συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Μπεσίκτας που επικράτησε με 1-0 της Ρίζεσπορ. Τρίτη σερί νίκη αλλά και έβδομη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τις αντιπάλου της. Κατώτερη ξανά η Καϊσέρισπορ έμεινε στο 2-2 με την Κασίμπασα. Χωρίς νίκη για δεύτερο παιχνίδι, over 2,5 τα έξι από τα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1, 70 @ Goalbet)