Προγνωστικά Α’ Ρουμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με το ενδιάφερον να είναι στην αναμέτρηση της Κλουζ με την Άστρα.

Βολουντάρι – Παντούρι (20/08, 18:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα στην έδρα της Ντιναμό (3-1), θέλει η Βολουντάρι. Δυο νίκες και δυο ήττες ο απολογισμό της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Παντούρι παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Επιλογή μας το αμφίσκορο σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Κλουζ – Άστρα (20/08, 20:30): Να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει η Κλουζ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το τελευταίο της “τρίποντο”. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, μετά και την τιμωρία της. Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Άστρα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στη σεζόν και θέλει να πάρει ακόμη μια σήμερα, με σκοπό να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Και σε αυτό το παιχνίδι επιλογή μας είναι το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Magicbet)