Προγνωστικά Α’ Ρουμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ρουμανίας, εκεί όπου δεσπόζει το ντέρμπι του Βουκουρεστίου ανάμεσα στην Στεάουα και την Ντιναμό.

Τάργκου Μούρες – Κονκόρντια (20/08, 21:00): Αγνοεί τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Τάργκου Μούρες, η οποία πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί και στα τέσσερα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Κονκόρντια κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη 1-0 επί της Γκαζ Μετάν, παρότι προερχόταν και αυτή από τρεις διαδοχικές ήττες. Το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι αυτό, ήταν και το πρώτο της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: N/G (1.73 @ Goalbet)

Στεάουα – Ντιναμό Βουκουρεστίου (20/08, 21:00): Η αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται στο Βουκουρέστι, εκεί όπου η Στεάουα υποδέχεται την συμπολίτισσα Ντιναμό. Νικηφόρο ξεκίνα πραγματοποιεί η Στεάουα, η οποία έχει επικρατήσει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα. Προέρχεται ωστόσο από βαριά ήττα 0-5 από την Μάντσεστερ Σίτι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που ίσως να την επηρεάσει. Αήττητη παραμένει και η Ντιναμό, η οποία έχει απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας να πετύχουν γκολ και οι δυο ομάδες στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Magicbet)