Προγνωστικά Α’ Ρουμανίας: Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ρουμανίας. Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι σήμερα.

Κραϊόβα – Ιάσι (15/08, 18:30): Μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, η Κραϊόβα έχει πετύχει δυο διαδοχικές νίκες και κόντρα στην Ιάσι σήμερα, θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Θετικό ξεκίνημα για την Ιάσι στο νέο πρωτάθλημα, όπου μετά από δυο παιχνίδια, παραμένει αήττητη, έχοντας επικρατήσει σε αμφότερα. Επιλογή μας το G/G, που “έβγαλαν” στα προηγούμενα παιχνίδια τους οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Goalbet)

Ντιναμό Βουκ. – Βολουντάρι (15/08, 21:00): Αήττητη παραμένει μετά από τρεις αγωνιστικές η Ντιναμό, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Παράλληλα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα έντεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, η Βολουντάρι μπορεί να ηττήθηκε στην αυλαία του πρωταθλήματος, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να πάρει τη νίκη στα επόμενα παιχνίδια της. Αμφότερες “βγάζουν” το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Betshop)