Προγνωστικά Α’ Ρουμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Ρουμανίας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Κονκόρντια – Γκαζ Μετάν (07/08, 18:30): Χωρίς βαθμό παραμένει η Κονκόρντια μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Γκαζ Μετάν θέλει να κάνει “σεφτέ” και να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Γκαζ Μετάν έχει ξεκινήσει καλύτερα από τι θα περίμενε στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.65 @ Goalbet)

Άστρα – Πόλι Τιμισοάρα (07/08, 21:00): Πολύ κακό ξεκίνημα πραγματοποιούν στο νέο πρωτάθλημα οι πρωταθλητές Ρουμανίας, μετρώντας μόλις ένα βαθμό μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Έχουν ηττηθεί στα δυο εντός έδρας παιχνίδια τους για το νέο πρωτάθλημα. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η Πόλι Τιμισοάρα, που δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς. Αναμένεται ξέσπασμα της Άστρα.

Προγνωστικά: 1 & Over 2.5 (2.00 @ Magicbet)