Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Πριμέιρα Λίγκα σήμερα Σάββατο (21/01).

Πόρτο – Ρίο Άβε (21/01, 18:00): Δεκατέσσερα παιχνίδια αήττητη είναι η Πόρτο (9-5-0), η οποία μείωσε τη διαφορά από την Μπενφίκα στους τέσσερις πόντους. Από την άλλη πλευρά η Ρίο Άβε αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις (0-1-2), ευρισκόμενη στην όγδοη θέση της κατάταξης. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Πόρτο, δεν θα συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν αξίζει ο «άσσος», μπορεί να συνδυαστεί με το Over.

Προγνωστικό: 1 + Over 2.5  (1.87 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μαρίτιμο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21/01, 20:15): Σ’ εξαιρετική κατάσταση είναι η Μαρίτιμο, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους από την έξοδο στην Ευρώπη. Από τη δική της πλευρά η Σπόρτινγκ είναι αήττητη στα τρία τελευταία (1-2-0), έχει μείνει όμως πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα (στο -8 απ’ την κορυφή). Νίκησε την Μπενφίκα στην έδρα της η Μαρίτιμο, γιατί να μην κάνει το ίδιο με τη Σπόρτινγκ; Θέλει και κάλυψη…

Προγνωστικό: 1Χ (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Αρούκα – Μποαβίστα (21/01, 22:30): Σ’ άνοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Αρούκα, η οποία προέρχεται από δύο νίκες και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μποαβίστα είναι αήττητη στις τέσσερις πρόσφατες εμφανίσεις της (2-2-0), αποδεικνύοντας πόσο αξιόμαχη είναι τη φετινή σεζόν. Έμεινε όρθια στην έδρα της Μπενφίκα η Μποαβίστα (3-3), μπορεί να πάρει κάτι θετικό στη συγκεκριμένη έδρα.

Προγνωστικό:  X2 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε