Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη 17η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Εύκολη αποστολή για Μπενφίκα, δύσκολη έξοδος για την Σπόρτινγκ.

Μπενφίκα – Μποαβίστα (14/01, 18:00): Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Μπενφίκα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και στο +6 απ’ τη δεύτερη Πόρτο. Από τη δική της πλευρά η Μποαβίστα έρχεται από δύο νίκες, οι οποίες την απομάκρυναν οκτώ πόντους απ’ τα «κόκκινα». Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων. Μπορεί να συνεισφέρει στο θέαμα η φιλοξενούμενος.

Προγνωστικό: 1 + Over 2.5 (1.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σετούμπαλ – Νασιονάλ Μαδέιρα (14/01,18:00): Στο 2-0-4 το ρεκόρ που τρέχει η Σετούμπαλ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +7 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Νασιονάλ μετράει μια νίκη στις πρόσφατες δέκα εμφανίσεις της (1-3-6), είναι εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -2 απ’ τη σωτηρία. Δύσκολο παιχνίδι για να το προβλέψεις. Καλύτερη επιλογή το εκατέρων σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τσάβες – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (14/01, 20:15): Μια ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (2-5-1) μετράει  η Τσάβες, η οποία πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν τηρουμένων των αναλογιών. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ προέρχεται από δύο διαδοχικές επικρατήσεις, παρέμεινε στην 3η θέση παρέα με την Μπράγκα και στο -8 απ’ την κορυφή. Πήραν φόρα τα «λιοντάρια» και μπορούν να συνεχίσουν νικηφόρα.

Προγνωστικό: 2 (1.62 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φεϊρένσε – Γκιμαράες (14/01, 22:30): Μια νίκη στην τελευταία ενδεκάδα αγώνων (1-2-8) μετράει η Φεϊρένσε, η οποία είναι στο +2 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Γκιμαράες γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) και παρέμεινε στην 5η θέση και στο -3 απ’ την πρώτη τριάδα. Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινείται το «διπλό» και αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: 2 (2.08 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε