Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (04/12) η δράση στην Πριμέιρα Λίγκα.

Μορεϊρένσε – Νασιονάλ Μαδέιρα (04/11, 18:00): Από δύο ήττες προέρχεται η Μορεϊρένσε, η οποία παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Νασιονάλ αγνοεί το «τρίποντο» στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο. Δεν βγαίνει άκρη με το συγκεκριμένο ζευγάρι, καλύτερα να απέχουμε.

Προγνωστικό:  No Bet

Φεϊρένσε – Αρούκα (04/11, 18:00): Έξι αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Φεϊρένσε (0-2-4), η οποία παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Αρούκα τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις πρόσφατες εμφανίσεις της, ευρισκόμενη στην ίδια θέση με τη σημερινή της αντίπαλο. Πολύ ισορροπημένο δείχνει, καμία δεν θα χαλαστεί με τον πόντο.

Προγνωστικό: Χ  (3.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Εστορίλ – Μπελενένσες (04/11, 20:00): Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Εστορίλ, η οποία προέρχεται από δύο νίκες, ούσα στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπελενένσες προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα. Θα δώσουμ προβάδισμα στην έδρα και την καλύτερη ομάδα, σε τιμές που αυτή τη στιγμή δείχνουν οκ.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκιμαράες – Τσάβες (04/11, 22:15): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια αήττητη είναι η Γκιμαράες, η οποία βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τσάβες προέρχεται από τρεις ισοπαλίες, ενώ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πρόσφατα (0-3-1). Σε καλύτερη φάση βρίσκεται η Γκιμαράες, μπορεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε