Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 14η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Φίτεσε – Εξέλσιορ (26/10, 19:30): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας 1-1 με τη Χέρενφεν για τη Φίτεσε, έστω κι αν την κράτησε χωρίς νίκη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική (0-3-2). Απ’ την άλλη, η Εξέλσιορ επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 3-2 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ, εκτός έδρας είναι αδύναμη αμυντικά, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Αϊντχόφεν – Ντεν Χάαγκ (26/10, 20:45): Συνεχίζει να απογοητεύει η Αϊντχόφεν, που έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τη Βίλεμ την περασμένη εβδομάδα και μάλλον σιγά-σιγά θα πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι χάνει το «τρένο» του πρωταθλήματος. Έμεινε στο -6 απ’ την κορυφή και στο -4 απ’ τη δεύτερη θέση, είναι παντελώς ανάξια εμπιστοσύνης και είναι προφανές ότι οι αποδόσεις της νίκης της κοντά στο 1,20 είναι αστείες. Η Ντεν Χάαγκ γενικά σκοράρει, θεωρούμε ότι μπορεί να το κάνει και στο Αϊντχόφεν.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Τσβόλε – Γκρόνινγκεν (26/10, 20:45): Πέντε αγωνιστικές διήρκησε το αήττητο ρεκόρ της Τσβόλε, που επέστρεψε στις ήττες την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Φέγενορντ (3-0). Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, δεν πείραξε κανέναν, ούτε χάλασε τη ψυχολογία, σήμερα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί κόντρα στην Γκρόνινγκεν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη επί της Ντεν Χάαγκ (2-1), εκτός έδρας έχουν δείξει ότι έχουν αδυναμίες.

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Betshop)

Ναϊμέγκεν – Τβέντε (26/10, 21:45): Απογοήτευση η Ναϊμέγκεν, διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τον Άγιαξ, σε μια ήττα που ήταν εντός προγράμματος, αλλά σίγουρα «πόνεσε» λόγω της ευρύτητας που απέκτησε. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Ουτρέχτη, είναι αήττητοι στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, μπορούν να περάσουν με νίκη απ’ την έδρα της Ναϊμέγκεν.

Προγνωστικό: Διπλό (2.35 @Betshop)