Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 10η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Τβέντε (22/10, 19:30): Από εκτός έδρας ήττα 3-0 προέρχεται η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στον αντίποδα, η Τβέντε «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), με τελευταίο αποτέλεσμα το εντός έδρας 2-2 με την Τσβόλε. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά η Τβέντε, ειδικά εκτός έδρας, την ίδια στιγμή που στην έδρα της η Γκόου Αχέντ έχει χάσει φέτος μόνο απ’ τον Άγιαξ. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (3.32 @Goalbet)

Αϊντχόφεν – Σπάρτα Ρότερνταμ (22/10, 20:45): Δεύτερη σερί γκέλα για την Αϊντχόφεν, που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Χέρακλες και πλέον είναι στο -9 απ’ την πρωτοπόρο Φέγενορντ! Είδε τη Χέρενφεν να την «πιάνει» στους 18 πόντους, σήμερα είναι απόλυτα απαραίτητο να κερδίσει. Θεωρούμε ότι θα το κάνει με εμφατικό τρόπο κόντρα στην αδύναμη Σπάρτα Ρότερνταμ, που έρχεται από δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες με Αλκμάαρ (1-1) και Βίλεμ (2-2).

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.88 @Betshop)

Ρόντα – Ντεν Χάαγκ (22/10, 20:45): Επιτέλους νίκη για τη Ρόντα, που πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της Εξέλσιορ και πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος. Ανακούφιση για τον Γιάννη Αναστασίου, που ήταν σε δεινή θέση μετά την καταστροφική πορεία των πρώτων 8 αγωνιστικών (0-3-5), ωστόσο σήμερα η Ρόντα έρχεται με φόρα και καλή ψυχολογία, θέλει να πάρει δεύτερη κολλητή νίκη κόντρα στην απογοητευτική Ντεν Χάαγκ, που προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικό: Άσσος (2.39 @Magicbet)

Βίλεμ – Ουτρέχτη (22/10, 21:45): Μέσα απ’ τα χέρια της έχασε τη νίκη την περασμένη εβδομάδα η Βίλεμ, καθώς προηγήθηκε 0-2 μέσα στην έδρα της Σπάρτα, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Έτσι, έμεινε χαμηλά στην κατάταξη, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Ουτρέχτη, η οποία έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και εκτός έδρας έχει χάσει φέτος μόνο απ’ τον Άγιαξ (3-2). Ποντάρουμε στο μομέντουμ των φιλοξενουμένων.

Προγνωστικό: Διπλό (2.80 @Interwetten)