Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 19η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Αλκμάαρ – Σπάρτα Ρότερνταμ (21/01, 19:30): Με νίκη επέστρεψε απ’ τη διακοπή η Αλκμάαρ, που πέρασε με 1-3 απ’ την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Στον αντίποδα, η Σπάρτα Ρότερνταμ υπέστη ακόμη μια ήττα, τέταρτη διαδοχική, με 1-2 εντός έδρας απ’ την Ουτρέχτη. Θα πάμε με τους γηπεδούχους, αλλά η Σπάρτα μας έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει να έρθει το Over 2,5.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2.5 (2.10 @Betshop)

Ντεν Χάαγκ – Τσβόλε (21/01, 20:45): Απ’ τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και δεν αποδίδουν καλά. Επέστρεψαν αμφότερες στις υποχρεώσεις τους με ήττα, σήμερα θα έχουν άγχος και θα έχουν πρώτιστα στο μυαλό τους να αποφύγουν την ήττα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @Betshop)

Φέγενορντ – Βίλεμ (21/01, 20:45): Πηγαίνει «τρένο» η Φέγενορντ, που επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το εκτός έδρας 0-2 επί της Ρόντα. Στον αντίποδα, η Βίλεμ έμεινε «άσφαιρη» για ακόμη μια φορά φέτος στο εντός έδρας ματς με τη Ναϊμέγκεν και ηττήθηκε 0-1. Λογική επιλογή ο «καθαρός» άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.05 @Betshop)

Γκρόνινγκεν – Φίτεσε (21/01, 21:45): Σπουδαία εμφάνιση έκανε η Γκρόνινγκεν στο εκτός έδρας 1-4 επί της Χέρακλες το Σάββατο, έδειξε ανεπηρέαστη απ’ τη διακοπή και ανέβηκε στο -3 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ. Σήμερα υποδέχεται τη Φίτεσε σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται επίσης από νίκη, 3-1 εντός έδρας την Τβέντε. Πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.55 @Betshop)