Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Σέντρα σήμερα στην 13η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Χέρενφεν – Φίτεσε (19/10, 19:30): Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Χέρενφεν, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ εκτός έδρας (3-1). Από ήττα προέρχεται και η Φίτεσε, που έχασε εντός έδρας 1-2 απ’ τη Χέρακλες, στο δεύτερο σερί χαμένο ματς μετά το εντός έδρας 0-2 απ’ την Αϊντχόφεν. Καλύτερη ομάδα η Χέρενφεν, είναι εξαιρετική εντός έδρας, θα πάμε με τον καλοπληρωμένο άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Betshop)

Χέρακλες – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19/10, 19:30): Σπουδαία νίκη για τη Χέρακλες την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Φίτεσε εντός έδρας, ήταν η πρώτη μετά τον Αύγουστο! Ακόμη πιο μεγάλη όμως, ήταν η νίκη της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η οποία επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Φέγενορντ και έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρεώνει σε ήττα τους πρωτοπόρους. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν φοβερή ψυχολογία και θα πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: X2 (2.28 @Betshop)

Βίλεμ – Αϊντχόφεν (19/10, 20:45): Δεν άργησε να επιστρέψει στις ήττες η Βίλεμ, που έχασε 1-0 εκτός έδρας απ’ την Ντεν Χάαγκ. Είναι ομάδα που δύσκολα σκοράρει και το έχει δείξει μέχρι στιγμής στη σεζόν. Στον αντίποδα, νέα γκέλα έκανε και η Αϊντχόφεν, που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Τβέντε, αλλά για καλή της τύχη Φέγενορντ και Άγιαξ δεν κέρδισαν. Περιμένουμε «κλειστό» ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.35 @Betshop)

Εξέλσιορ – Σπάρτα Ρότερνταμ (19/10, 21:45): Δε λέει να σταματήσει η… κατηφόρα για την Εξέλσιορ, που χρειαζόταν τη διακοπή του πρωταθλήματος για να μαζέψει τα κομμάτια της έπειτα από έξι διαδοχικές ήττες. Στον αντίποδα, η Σπάρτα πήρε σπουδαία νίκη με εντός έδρας 3-1 επί της Χέρενφεν, είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ και δείχνει ικανή να φύγει με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (2.61 @Betshop)

Γκρόνινγκεν – Ντεν Χάαγκ (19/10, 21:45): Μπορεί να ανταποκριθεί η Γκρόνινγκεν στο σημερινό παιχνίδι, καθώς στηρίζεται στην έδρα της και η Ντεν Χάαγκ είναι μέσα στις δυνατότητες της. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες με το εντός έδρας 1-0 επί της Βίλεμ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πείθουν, πόσο μάλλον εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (1.96 @Betshop)