Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 27η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Γκρόνινγκεν – Βίλεμ (18/03, 19:30): Ακόμη μια εκτός έδρας ήττα 3-1 για την Γκρόνινγκεν κόντρα στη Ρόντα και πλέον οι γηπεδούχοι είναι μόλις στο +5 απ’ τη ζώνη των μπαράζ. Σήμερα είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στη Βίλεμ, η οποία όμως είναι ανεβασμένη μετά το εντός έδρας 2-0 επί της Τσβόλε. Λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @Betshop)

Ναϊμέγκεν – Ουτρέχτη (18/03, 20:45): Επέστρεψε γρήγορα στις ήττες η Ναϊμέγκεν την περασμένη εβδομάδα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με την Ντεν Χάαγκ. Είναι στους 28 πόντους και δεν έχει «καθαρίσει» με την παραμονή, σήμερα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην πιο ποιοτική Ουτρέχτη, που μάλιστα «καίγεται» για τη νίκη μετά τις δύο σερί απώλειες με Ντεν Χάαγκ (1-1 εντός) και Χέρακλες (2-1 ήττα εκτός). Θα πάμε με το 2-3 Goal που βγάζει συνήθως η Ναϊμέγκεν.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @Betshop)

Αϊντχόφεν – Φίτεσε (18/03, 20:45): Έκανε το χρέος της η Αϊντχόφεν και επικράτησε εκτός έδρας 1-3 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς την περασμένη εβδομάδα, όμως παράλληλα είδε τους Άγιαξ και Φέγενορντ επίσης να κερδίζουν. Σήμερα υποδέχεται τη Φίτεσε, που έρχεται απ’ το εντυπωσιακό εντός έδρας 5-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ και είναι ικανή επιθετικά. Ποντάρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν στο Αϊντχόφεν.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @Betshop)

Σπάρτα Ρότερνταμ – Χέρακλες (18/03, 21:45): Απότομη «προσγείωση» για τη Σπάρτα Ρότερνταμ την περασμένη εβδομάδα, καθώς διασύρθηκε εκτός έδρας 5-0 απ’ τη Φίτεσε, έχοντας μείνει νοητά στη νίκη επί της Φέγενορντ. Στον αντίποδα, η Χέρακλες επέστρεψε στις νίκες με το σπουδαίο εντός έδρας 2-1 επί της Ουτρέχτης και αρχίζει να «καθαρίζει» με την παραμονή. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, τελευταία έχουν πολλά γκολ τα παιχνίδια τους, λογική επιλογή το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.75 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες