Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στη 2η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Εξέλσιορ – Γκρόνινγκεν (13/08, 19:30): Με το «καλημέρα» έδειξε τη βελτίωση της σε σχέση με πέρυσι η Εξέλσιορ, που πέρασε με 1-2 απ’ τη δύσκολη έδρα της Τβέντε. Την ίδια στιγμή, η Γκρόνινγκεν αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απογοήτευση της πρεμιέρας, καθώς διασύρθηκε εντός έδρας 0-5 απ’ τη Φέγενορντ. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (2.51 @Goalbet)

Άγιαξ – Ρόντα (13/08, 20:45): Παρά το γεγονός ότι δεν πείθει με την αγωνιστική παρουσία του, ο Άγιαξ ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα, καθώς πέρασε με 1-3 απ’ την έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ. Στον αντίποδα, η Ρόντα ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χέρακλες και έδειξε ότι θέλει δουλειά. Έχει πολλά αμυντικά ζητήματα ο Άγιαξ, θεωρούμε πιθανό να δεχτεί γκολ.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Betshop)

Φίτεσε – Ντεν Χάαγκ (13/08, 20:45): Σούπερ πρεμιέρα για αμφότερες τις ομάδες. Η Φίτεσε πέρασε με το εντυπωσιακό 1-4 απ’ την έδρα της Βίλεμ, ενώ η Ντεν Χάαγκ επικράτησε εντός έδρας 3-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Περιμένουμε αμφίρροπο ματς, αλλά δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Magicbet)

Τσβόλε – Σπάρτα Ρότερνταμ (13/08, 21:45): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί η εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας για την Τσβόλε κόντρα στη Ναϊμέγκεν (1-1). Την ίδια στιγμή, η Σπάρτα δεν κατάφερε να πάρει τίποτα απ’ το δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Άγιαξ (1-3). Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: Άσσος (1.75 @Interwetten)