Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνεχίζεται σήμερα η πρεμιέρα της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ντεν Χάαγκ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (06/08, 19:30): Ομάδα που δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με την παραμονή θεωρείται ότι είναι η Ντεν Χάαγκ, που πέρυσι την εξασφάλισε νωρίς. Υποδέχεται στην πρεμιέρα τη νεοφώτιστη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που είναι το πρώτο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό. Θεωρούμε ότι θα δούμε αγχωμένο πρώτο μέρος, με λογικό αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Προγνωστικό: X ημίχρονο (2.38 @Goalbet)

Ουτρέχτη – Αϊντχόφεν (06/08, 20:45): Με ιδιαίτερα δύσκολη έξοδο ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της η Αϊντχόφεν. Καλείται να περάσει απ’ τη δύσκολη έδρα της Ουτρέχτης, που ήταν μια απ’ τις καλύτερες και πιο επιθετικές ομάδες της περσινής λίγκας. Είναι πάντα σφιχτή η έδρα της Ουτρέχτης, θεωρούμε ότι μπορεί να μη χάσει απ’ τους πρωταθλητές.

Προγνωστικό: 1Χ (1.80 @Betshop)

Τβέντε – Εξέλσιορ (06/08, 20:45): Κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία η Τβέντε, παρά τα οικονομικά προβλήματα, την κόντρα με την ομοσπονδία και τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών. Ίδιο είναι το σκηνικό και φέτος, όπου θεωρείται εκ νέου μια απ’ τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Υποδέχεται στην πρεμιέρα την Εξέλσιορ και ποντάρουμε στο ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο κλίμα και εμφανίζονται ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι.

Προγνωστικό: X2 (2.00 @Magicbet)

Βίλεμ – Φίτεσε (06/08, 21:45): Μέσω των μπαράζ παραμονής κέρδισε την παρουσία της και στο φετινό πρωτάθλημα η Βίλεμ, που αποδείχτηκε πολύ σκληρή. Υποδέχεται τη Φίτεσε που είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, αλλά δεν έχει κλείσει το ρόστερ της και μοιάζει αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι. Ποντάρουμε στην έκπληξη και θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.90 @Interwetten)