Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας Φινάλε σήμερα στην 14η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Ρόντα (27/10, 13:30): Επέστρεψε στις ήττες η Σπάρτα με το εκτός έδρας 3-2 απ’ την Εξέλσιορ, σ’ ένα ματς όπου παρουσίασε σοβαρά αμυντικά ζητήματα. Στον αντίποδα, η Ρόντα συνέχισε να πορεύεται αήττητη, το σερί της διευρύνθηκε πλέον στις πέντε αγωνιστικές, όπου μπορεί να κέρδισε μόλις μια φορά, αλλά το σημαντικό είναι ότι κράτησε το «μηδέν» στις τρεις εξ αυτών, όλες εκτός έδρας! Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: Χ2 (1.95 @Betshop)

Αλκμάαρ – Χέρακλες (27/10, 15:30): Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό το εκτός έδρας 1-1 με τη Ρόντα για την Αλκμάαρ την περασμένη εβδομάδα, ήταν ένα αποτέλεσμα που την κράτησε στην 5η θέση και της στέρησε τη δυνατότητα να μειώσει απ’ την 3η θέση. Στον αντίποδα, η Χέρακλες πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη με το εντός έδρας 2-1 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και ανέβηκε στους 15 πόντους και την 10η θέση. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @Betshop)

Χέρενφεν – Άγιαξ (27/10, 15:30): Πάντα αξιόμαχη εντός έδρας η Χέρενφεν, ειδικά κόντρα στις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που έδειξε φέτος κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-1). Ο Άγιαξ έχει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο, εντούτοις η φετινή Χέρενφεν έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική, έστω κι αν επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φίτεσε. Στον αντίποδα, ο «Αίαντας» ήταν σαρωτικός με το εντός έδρας 5-0 επί της Ναϊμέγκεν, σήμερα είναι το φαβορί, αλλά θεωρούμε ότι θα κάνει γκέλα.

Προγνωστικό: 1Χ (2.00 @Betshop)

Ουτρέχτη – Φέγενορντ (27/10, 17:45): Δεν είναι εύκολη η έξοδος για τη Φέγενορντ και το ξέρει πάρα πολύ καλά, αφού η Ουτρέχτη είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τελευταία και θέλει να το αποδείξει κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), υποδέχεται τη Φέγενορντ που έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί της Τσβόλε και την Πέμπτη είχε εκτός έδρας δύσκολο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, οι αποδόσεις κοντά στο 2.00 είναι προκλητικές όταν αναφέρονται στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Διπλό (2.05 @Betshop)