Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 19η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ουτρέχτη – Άγιαξ (22/01, 13:30): Συνεχίζει να παρουσιάζει βελτίωση η Ουτρέχτη, που επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το εκτός έδρας 1-2 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ. Σήμερα υποδέχεται τον Άγιαξ και θέλει να δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική εντός έδρας, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο Άγιαξ δεν έπειθε εκτός έδρας πριν τη διακοπή, ωστόσο επέστρεψε με το 1-3 επί της αδύναμης Τσβόλε. Θα πάμε με το 1Χ.

Προγνωστικό: 1Χ (2.00 @Betshop)

Εξέλσιορ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (22/01, 15:30): Με λογική εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Αϊντχόφεν επέστρεψε στη δράση η Εξέλσιορ, που πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Σήμερα υποδέχεται την Γκόου Αχέντ, που επέστρεψε με εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ την Αλκμάαρ, πλέον είναι ουραγός, εκτός έδρας έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Επιλογή μας ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @Betshop)

Ναϊμέγκεν – Ρόντα (22/01, 15:30): Προβάδισμα έχει σήμερα η Ναϊμέγκεν κόντρα στη Ρόντα, απ’ τη στιγμή που παίζει στην έδρα της και έδειξε να επιστρέφει βελτιωμένη απ’ τη διακοπή. Επικράτησε εκτός έδρας 0-1 της Βίλεμ, την ίδια στιγμή που η Ρόντα ηττήθηκε εντός έδρας απ’ τη Φέγενορντ (0-2). Θα δούμε «κλειστό» ματς, αφού η Ρόντα παίζει πολύ παθητικά εδώ και αρκετό καιρό.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.75 @Betshop)

Αϊντχόφεν – Χέρενφεν (22/01, 17:45): Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Αϊντχόφεν στο ματς με την αδύναμη Εξέλσιορ (2-0) και έμεινε στο -3 απ’ τον δεύτερο Άγιαξ. Σήμερα υποδέχεται μια πολύ ποιοτικότερη ομάδα όπως η Χέρενφεν, που επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το εντός έδρας 2-0 επί της Ντεν Χάαγκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να «χτυπήσουν» όλα τα παιχνίδια, θα τους στηρίξουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.90 @Betshop)