Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 13η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ρόντα – Αλκμάαρ (20/10, 13:30): Έχει «σφίξει» αμυντικά η Ρόντα, που κράτησε για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές το «μηδέν» και πήρε εκτός έδρας 0-0 με την Τσβόλε. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς (1-3-0), σήμερα υποδέχεται την πιο ποιοτική Αλκμάαρ και θέλει να είναι το ίδιο αποτελεσματική αμυντικά. Καλή η Αλκμάαρ, κράτησε στο εντός έδρας 2-2 τον Άγιαξ και σίγουρα θέλει να κερδίσει την ουραγό Ρόντα. Εκτός έδρας όμως έχει δείξει προβλήματα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.05 @Betshop)

Άγιαξ – Ναϊμέγκεν (20/10, 15:30): Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Άγιαξ με το εκτός έδρας 2-2 με την Αλκμάαρ, αλλά ακόμη και έτσι μείωσε την απόσταση απ’ την πρωτοπόρο Φέγενορντ στο -2. Σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και λογικά θα το πράξει εύκολα και με μεγάλο σκορ κόντρα στην κακή αμυντικά Ναϊμέγκεν.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 3,5 (2.25 @Betshop)

Τβέντε – Ουτρέχτη (20/10, 15:30): Έδειξε τη δυναμική της η Τβέντε με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, έχει αποδείξει ότι εντός έδρας είναι εξαιρετική. Σε πολύ καλό μομέντουμ και η Ουτρέχτη, που κέρδισε την Εξέλσιορ 2-1 εντός έδρας, ωστόσο εκτός έδρας είναι ευάλωτη αμυντικά. Θα πάμε με τον άσσο, επιλογή που έχει ρίσκο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.50 @Betshop)

Φέγενορντ – Τσβόλε (20/10, 17:45): Ήρθε και η πρώτη ήττα της σεζόν για τη Φέγενορντ σ’ όλες τις διοργανώσεις, που απέτυχε να σκοράρει κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς και ηττήθηκε 1-0. Είδε τον Άγιαξ να μειώνει στο -2 και σήμερα είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Τσβόλε. Ποντάρουμε στην καλή επίθεση των φιλοξενουμένων και θεωρούμε ότι μπορούν να σκοράρουν.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)