Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 16η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Φίτεσε (11/12, 13:30): Εκτός έδρας διασυρμός για τη Σπάρτα Ρότερνταμ την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στη Φέγενορντ (6-1). Λογικό και αναμενόμενο το αποτέλεσμα, οι διαστάσεις που πήρε όμως σίγουρα θα πεισμώσουν τους γηπεδούχους. Η Φίτεσε προέρχεται από σπουδαία νίκη εντός έδρας με 3-1 επί της Τσβόλε, ωστόσο εκτός έδρας δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Προγνωστικό: Άσσος (3.10 @Betshop)

Αλκμάαρ – Φέγενορντ (11/12, 15:30): Παρέμεινε αήττητη η Αλκμάαρ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο όχι με τον τρόπο που θα ήθελε. Έμεινε στο εκτός έδρας 3-3 με την Εξέλσιορ, σε παιχνίδι όπου βρέθηκε να χάνει τρεις φορές, αλλά βρήκε απαντήσεις. Στον αντίποδα, η Φέγενορντ ήταν εντυπωσιακή εντός έδρας κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ (6-1), έμεινε στην κορυφή, όπου έχει συγκάτοικο τον Άγιαξ. Είναι απ’ τις πιο δύσκολες εξόδους της σεζόν για τη Φέγενορντ, που τελευταία δεν πατάει καλά εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.30 @Betshop)

Ουτρέχτη – Χέρακλες (11/12, 15:30): Σπουδαίας σημασίας επικράτηση για την Ουτρέχτη την περασμένη εβδομάδα, καθώς πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα της Ντεν Χάαγκ. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (4-3-0), υποδέχονται τη Χέρακλες που έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-0 επί της Ναϊμέγκεν, στην τρίτη νίκη των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @Betshop)

Τβέντε – Άγιαξ (11/12, 17:45): Πάντα αξιοπρόσεκτη είναι η απόδοση της Τβέντε στα μεγάλα παιχνίδια, πόσο μάλλον εντός έδρας. Σήμερα υποδέχεται τον Άγιαξ και θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Μπορεί να τα καταφέρει στο γήπεδο της, έστω κι αν απέναντι της έχει μια ομάδα που έρχεται από σούπερ εμφανίσεις και μεγάλα σκορ.

Προγνωστικό: 1Χ (2.10 @Betshop)